Senna (11) in

Ik twijfel

Me vader zou eigelijk voor 1 of 2 maandjes uit huis voor rust enzo dat werd al gauw 3 jaar toen ginen ze scheiden me vader kreeg een vrindin ze is wel heel aardig ik ben zaterdag bij papa en een week later zondag en zo wisselt dat dinsdag uit school ga ik naar hem verder zie ik hem niet echt vaker soms even op woensdag hij wil graag dat we om het weekend bij hem zijn ik twijfel (reden even voor mezelf) en me vrienden wonen bij me moeder in de buurt ze mogen niet naar me vader ongeveer 10 min fietsen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
1 maand geleden

Lieve Senna, Wat knap dat je je verhaal durft te delen! En fijn dat je ons gevonden hebt. In je berichtje vertel je dat je je vader niet heel vaak ziet en je twijfelt om vaker naar hem toe te gaan om privé redenen. Het heeft er ook mee te maken dat je vrienden niet in de buurt wonen en ook niet dat stuk mogen fietsen als ik het goed begrijp. Ik snap dat dit vervelend is en ik herken mezelf heel goed in jouw situatie. Misschien heb je wat aan een tip vanuit mijn eigen situatie: Toen mijn ouders… Lees verder »

Evelien
1 maand geleden

Hoi lieve Senna, Wat super dat je je verhaal hebt durven delen! Het klinkt als een lastige situatie zo, denk ik. Ik herken wel wat jij zegt en wil daarom een stukje van mijn eigen verhaal delen met jou. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was. Dat was moeilijk toen, maar nu heb ik het gelukkig kunnen accepteren. Ik ging 1x in de 2 weken een weekendje bij mijn moeder slapen. Bij mijn moeder was het niet altijd fijn, dus twijfelde ik ook vaak of ik wel naar mijn moeder wilde. Ik kon bij haar ook geen vriendinnetjes ontvangen… Lees verder »

anoniem
1 maand geleden

Hoi lieve senna ik heb het ook ik ben 12 en mijn ouders zijn al 10 jaar gescheiden maar ik wil ook graag bij mijn vader wonen ik heb veel tips gehad maar mijn ouders kunnen niet met elkaar overweg dus voor mij is het nog lastiger want mijn vader woont 2 uur van mij vandaan maar ik geef je 2 tips. TIP 1. Praat er met beide ouders over om te vragen of je vader het goed vindt zo ja dan vraag je het ook aan je moeder zo ja dan vraag je een keer of ze samen willen… Lees verder »