bjorn (18) in

Ik trek het niet meer

hoi ik woon dus nu al bijna 2 jaar bij me moeder en ik trek het niet meer. mijn vader is niet meer in beeld want we hadden en extreme ruzie. maar ik en me ma botsen heel erg want ik moet me aanpassen aan haar en niet andersom. vind het heel moeilijk om daar mee om te gaan. van me moeder moet ik op mezelf gaan wonen maar ik weet niet waar ik dan moet beginnen om te kijken. ik zit ook in een depressie waardoor alles 3x zo hard aankomt. heeft iemand tips om een woning ergens te vinden en om een beter band met me ma te krijgen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rochanty
2 jaren geleden

Hey Bjorn, Wat heftig dat je dit allemaal moet mee maken. Heel goed dat je deze vraag stelt! Ik herken mij zelf hier heel erg in. Mijn moeder en ik leken ook heel erg op elkaar waardoor het continu botste tussen ons. Zoals je aangeeft ben je ook depressief waardoor dingen harder binnen komen. Dat maakt het extra lastig. Ik heb in verschillende instanties gewoond maar wat je evt zou kunnen doen is kijken naar een begeleid wonen traject. Ook zou ik je willen adviseren om alvast in te schrijven bij een woningcorporatie zodat je in iedergeval ook inschrijftijd begint… Lees verder »

Isa
Isa
2 jaren geleden

Hey Bjorn, Goed dat je je vraag stelt op ons forum! Wat vervelend om te lezen dat je zo botst met je moeder en zij wilt dat je op jezelf gaat wonen. Wat zou je zelf eigenlijk willen? Wil je al op jezelf gaan wonen of wil je nog bij je moeder blijven wonen? Zou het bijvoorbeeld kunnen helpen om eerst eens een rustig en goed gesprek met je moeder te hebben? Waarin jullie rustig kunnen praten maar vooral goed kunnen luisteren naar elkaar? Is er iemand in je omgeving met wie je over deze moeilijke situatie kan praten? Iemand… Lees verder »