Julia (12) in

Ik moet toch

Ik ga om de wk een lang weekend naar mijn vader. Vaak heb ik geen zin, maar als ik dit laat merken aan hem dan wordt hij boos en hebben we ruzie. Ik zou graag willen dat hij naar mijn behoefte luistert. Ik wil best wel naar hem toe, maar liever wanneer ik dat wil. Van hem moet ik me aan de regeling v.d rechter houden. Mijn moeder laat me vrij, ook als ik een keer extra naar mijn vader zou willen. Wat moet ik nu doen? Ik heb ook al eens een brief naar mijn vader geschreven, maar ik moet toch de vaste dagen naar hem toe.

Groetjes Julia

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
7 dagen geleden

Hoi hoi Julia, wat heb je duidelijk beschreven waar je mee zit! Dat vind ik heel knap van je. Je schrijft dat je standaard om de week het weekend naar je vader gaat, maar je eigenlijk liever zelf zou bepalen wanneer je er heen wil. Klopt dat? Iets heel normaals om je af te vragen op jouw leeftijd met gescheiden ouders denk ik. Ik sluit me helemaal aan bij wat Nicolien schrijft en vraag me ook af hoe het komt dat je dan geen zin hebt? Ik was even oud als jij toen mijn ouders uit elkaar gingen, dat ging… Lees verder »

Nicolien
12 dagen geleden

Hey Julia, Goed dat je je vraag op het forum hebt gesteld! Lastig dat je vaak geen zin hebt om naar je vader te gaan en daar vervolgens ruzie met je vader over krijgt. Ik ging ook om de week het weekend naar mijn vader, maar mijn leven (school, vrienden, etc.) speelde zich vooral bij mijn moeder af, waardoor ik op een gegeven moment ook niet meer altijd elke 2 weken een weekend bij mijn vader wilde zijn. Ik heb dit toen met hem besproken, ik legde duidelijk aan mijn vader uit dat het niet aan hem lag, dat ik… Lees verder »

LilaLola
LilaLola
12 dagen geleden

hoi heel goed dat jij je verhaal durft te vertellen hier. je hebt recht om je eigen mening te hebben misschien. heb je hier wat aan