Leah (19) in

Ik moet me aanpassen

Mijn moeder heeft al sinds 2 jaar een nieuwe vriend en ze zijn inmiddels al 7 maanden getrouwd. Ik vind hem geen fijn persoon en dat heb ik met mijn moeder gedeeld, maar daar heeft ze niks mee gedaan. Ook wil ze nooit meer iets samen doen zonder hem erbij en daar heb ik heel veel moeite mee. Met haar praten lijkt niet te werken, want zij vinden dat ik me aan moet passen en dat het niet aan hun ligt. Ze wil dat alles weer goed gaat, maar ik heb niet het gevoel dat ze daar echt moeite voor wil doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evy
Evy
7 dagen geleden

hoi ik vind het heeeeeeeeel zielig voor je mijn moeder heeft ook een nieuwe vriend en mijn vader ook de vriend van mijn meder vind ik echt vresenlijk als ik verdrietig ben dan ga ik gewoon altijd lekkker in mijn kamer zitten en dan gaan knutselen of teken want daar woord ik heel rustig van en dan zet ik een Filmpje of muziek aan dat vind ik echt heel

Michelle
15 dagen geleden

Lieve Leah, Wat goed dat je villa pinedo hebt gevonden en een berichtje schrijft op het forum! Allereerst wil ik benadrukken dat ik het echt knap vind dat je je gevoelens hebt uitgesproken naar je moeder, dat kan echt super lastig zijn. Ik vind het rot om te horen dat je moeder verwacht van je dat je maar gewoon moet aanpassen. Heb je al eens tegen je moeder gezegd dat je graag wat quality time met haar zou willen? Een moeder-dochter momentje. Mijn vader had al vrij snel een nieuwe vriendin die niet zo leuk bleek te zijn tegen mij… Lees verder »

Nicolien
15 dagen geleden

Hey Leah, Goed dat je je vraag op het Forum hebt gesteld! Ik kan me voorstellen dat je dit een lastige situatie vindt, vervelend dat je je stiefvader geen fijn persoon vindt. Goed dat je hier al met je moeder over hebt geprobeerd te praten, jammer alleen dat ze er niet echt iets mee heeft gedaan. Mijn vader is toen hij een nieuwe relatie kreeg ook vrij snel met haar gaan samen wonen en ook na ongeveer een jaar samen zijn al met haar getrouwd. Hij was zeker in het begin ook heel erg met haar bezig en minder met… Lees verder »