Evie (13 jaar) in

Ik moet fietsen

hi
mijn ouders zijn net gescheiden en ze zeggen dat ze dicht bij elkaar wonen maar ik moet storm of niet. naar ze toe fietsen en dat is heel moeilijk
wat moet ik doen😢
🌪

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NicoleVeroniqueLisa Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole

Hoi lieve Evie, Bedankt voor je bericht op het forum. Wat fijn en goed dat je je vraag hier stelt! Je geeft aan dat je ouders jou verteld hebben dat ze dicht bij elkaar wonen en jij weer of geen weer naar ze toe moet fietsen. Dat is heel moeilijk geef je aan. Ik kan echt heel erg goed begrijpen dat het voor jou lastig is om op de fiets, met al je spullen, door de storm naar je andere ouder te fietsen. Als ik het goed begrijp voelt het voor jou ook niet alsof jouw ouders dichtbij elkaar wonen,… Lees verder »

Veronique

Lieve Evie, Bedankt voor jouw vraag! Wat vervelend dat jij steeds door de storm heen moet fietsen. Ik kan mij voorstellen dat dit lastig is. Heb je het er weleens met jouw ouders over gehad? Misschien dat jullie iets af kunnen spreken over fietsen wanneer het stormt! Ik heb zelf niet heel veel ervaring met deze situatie, maar ik weet wel dat praten met mijn ouders over dingen die ik vervelend vond erg hielp! Lieve Evie, ik hoop dat jij straks niet meer door de storm hoeft te fietsen! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust op het forum!… Lees verder »

Lisa

Lieve Evie, Mijn ouders zijn ook gescheiden en ik moest ook een lange tijd weer of geen weer van vader naar moeder fietsen en andersom. Het was misschien niet zo ver maar wel erg vervelend als het slecht weer was en vooral als het stormde. Ik heb dit toen met mijn ouders besproken en samen hebben ze afgesproken dat als het stormt of het weer is echt heel slecht dat ze mij om de beurt op zullen halen. Ik vond dit heel erg fijn. Misschien kan jij dit ook met jou ouders bespreken? Dat ze je om de beurt wegbrengen… Lees verder »