Mattheo (15 jaar) in

Ik mis mijn vader

Hallo,

mijn ouders zijn nu al rond de 6 jaar gescheiden.
Mijn moeder heeft al een nieuwe vriend voor 5 jaar. Daar heb ik geen problemen mee. Zij willen binnenkort gaan samenwonen dat lijkt me wel gezellig.
Mijn vader is een ander verhaal, hij heeft een vriendin nu al voor een half jaar tot jaar.
Bij hun ging het zo van na 2 maanden wilden ze al gaan samenwonen. Ik vond dat niet fijn maar ik had ook geen keus om te zeggen dat ik het niet wilde.
Nu wonen ze nog steeds samen maar sinds ze samenwonen merk ik dat ik en mijn vader heel erg uit elkaar groeien. Ik moet ook dingen delen die ik niet wil delen alleen telkens als ik dat zeg wordt mijn vader boos. Ik mis de tijd die we hadden voor dat hij ging samenwonen. Ik durf dat niet te zeggen tegen mijn vader. Heeft iemand advies wat ik moet doen???

Groetjes en alvast bedankt,
Mattheo

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Hallo Mattheo, Allereerst bedankt voor het delen van je verhaal. Leuk om te horen dat je geen problemen hebt met het feit dat je moeder en haar vriend gaan samenwonen. Nog leuker om te horen dat het je gezellig lijkt als het gaat gebeuren. Niet zo leuk om te horen dat het niet hetzelfde is bij je vader. Natuurlijk, na 2 maanden al samenwonen is een hele aanpassing voor je. Ik kan begrijpen dat je meer tijd nodig had dan dat om je aan te passen. Heb je wel gezegd wat je ervan vond dat ze zo snel zouden samenwonen?… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Mattheo, Dat je vader na 2 maanden al is gaan samenwonen met zijn vriendin is snel en vraagt van jou natuurlijk een hele aanpassing. Ik kan me heel goed indenken dat dat voor jou niet fijn is. Vooral nu jij het gevoel hebt dat jij en je vader uit elkaar groeien. Toch is het wel belangrijk dat jouw vader weet hoe jij je nu thuis bij hem voelt. Ik begrijp heel goed dat het best eng is om dat tegen hem te zeggen, ook omdat je misschien bang bent dat hij weer boos wordt. Op het moment dat jij… Lees verder »