Nova (10) in

Ik mis mijn moeder heel erg

Ik mis mijn moeder heel erg omdat ik bij mijn vader ben en ik kan nu niet slapen maar ik moet morgen naar school wat nu?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sangita
1 maand geleden

Lieve Nova, Wat fijn dat je hier je vraagt stelt aan ons! Ik vind het vervelend om te lezen dat jij je moeder zo erg mist dat het slapen niet meer lukt. Ik heb zelf nooit één van mijn ouders gemist maar ik kan wel begrijpen hoe vervelend het is om iemand te moeten missen. Als ik iemand mis vind ik het fijn om even de stem van diegene te horen. Misschien kun je met je vader overleggen dat jij je moeder kan bellen voor het slapen gaan, als je merkt dat je haar heel erg mist? Zoals Ilse ook… Lees verder »

Ilse
Ilse
1 maand geleden

Hoi Nova! wat fijn dat je het forum hebt gevonden en je vraag hebt gesteld, Wat naar dat je je moeder mist terwijl je bij je vader bent. Dat is zeker niet gek! ik herken me wel in jou, toen ik wat jonger was miste ik mijn moeder ook altijd heel erg. Zelf nu ik wat ouder ben heb ik nog steeds wel is. Ik nam altijd iets mee wat naar haar rook, dit was bijvoorbeeld een sjaaltje met haar parfum erop. Zo had ik altijd het idee dat ze toch bij me was. Ik weet niet of je al… Lees verder »

Daphns
1 maand geleden

Hey! K kan ook niet slapen en heb deze week Cito! Ben zelf 9, wat k doe is gewoon muziek luisteren en een beetje tijdschriften lezen! En als je een knuffel hebt knuffel daar goed mee!