Souhaila (10) in

Ik mis mama

Mijn ouders zijn 5 jaar gescheiden. En ik woon nu bij mijn papa en ik zie mijn mama pas na 2 weken. En ik mis haar super hard.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ESMEE
5 dagen geleden

Ik miste eerst ook mijn vader en moeder als ik bij die ene was nu eigenlijk nog steeds maar blijf sterk het komt goed ik weet hoe het voelt als je ouders niet te ver van elkaar weg wonen kan je misschien vragen aan je vader of je even langs je moeder mag??

Noa
Noa
6 dagen geleden

Hai, ik had dit eerst ook. Ik ben naar mijn ouders toe gegaan en toen heb ik verteld dat ik graag week om week wil. Dat hadden ze geregeld. Ik raad je aan om te gaan praten en vertel eerlijk waarom je het wil. Ze gaan het vast niet erg vinden:) heel veel succes. Gr Noa.

lotte
16 dagen geleden

hey lieve souhaila mijn ouders zijn tuurlijk ook gescheuden en ik mis mijn moeder ook heel erg veel vaak en mijn vraag an jou is bel je weleens als je bij je vader bent met haar

Imme
19 dagen geleden

Hoi hoi . Fijn dat je je vraag stelt op het forum. Je kunt meschien een brief schrijven naar je vader dat je het fijn zou vinden om je moeder vakker te zien. Of je zecht het tegen je vader. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Doei!!

melinda
20 dagen geleden

heyy souhaila
ik snap je helemaal ik had dat ook het is echt k*’t ik zag me moeder ook bijna niet omdat me moeder tijdelijk op een camping wonde maar nu woon ik bij me moeder omdat ik me vader haat maar probeer gewoon nog te appen of tebellen met je moeder