Emma (14) in

Ik mis de ex vriendin van mijn vader

Hoi!
Ik had laats iets op school waar ik heel veel zin in had. Het was heel gezellig, tot dat de ex vriendin van mijn vader binnen kwam lopen, want haar zoon zit ook bij mij op school. Mijn vader had 5 jaar verkering met haar en toen was het opeens over. Ik had haar daana ook niet meer gezien voor een half jaar, tot die dag. Ik vond het erg lastig dat ze binnen kwam lopen, want ik miste haar en haar 2 zonen heel erg. Ook omdat ik hun al 10 jaar kende door school(ze was een hulpmoeder op school en ik zat bij haar zoon op de basisschool in de klas). Ik gaf haar wel een knuffel toen ze binnen kwam, maar De rest van de dag heb ik alleen maar lopen huilen en mijn dag was echt verpest. Ik merk nu ook dat ik de nieuwe vriendin en haar kinderen ook niet zo leuk vind en ik het vervelend vind als ze er zijn, terwijl ze allemaal hardstikke aardig zijn. Ik zit hier erg mee. Hebben jullie advies?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SabineGerjan Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sabine

Lieve Emma, Wat een gekke situatie is dat zeg! Ik kan mij inderdaad voorstellen dat je dan de rest van de dag van slag bent als zoiets opeens gebeurt. Het is heel logisch dat je iemand die al 10 (!) jaar in jouw leven is geweest mist wanneer je diegene niet meer ziet. Dus dat gevoel mag er zeker zijn en alleen maar fijn dat je haar dan een knuffel kan geven wanneer je haar weer ziet. Als je haar en haar zonen zo mist mag je dat ook best aangeven. Misschien kunnen jullie nog een keertje iets leuks gaan… Lees verder »

Gerjan

Hee Emma, Wat mooi dat je ons forum hebt gevonden voor je verhaal. Lastig voor je dat je haar zo opeens weer zag na al die tijd. Het is best logisch dat dit je verdriet doet, je hebt haar 5 jaar intensief gekend. Die emoties en gevoelens zet je niet zo opzij. Misschien is het goed voor je als je jouw gevoelens met de ex vriendin van je vader deelt. Dit zou een opluchting kunnen zijn voor je. Mijn moeder had na de scheiding ook vrij snel een nieuwe vriend met kinderen die ik helemaaaal niet mocht. Dit heb ik… Lees verder »