Anoniem (13 jaar) in

Ik mag niet naar mijn vader

hoi ik ben nu in Amerika met me moeder en als ik terug kom ben ik volgensmij bij me vader alleen mag ik misschien niet naar me vader van me moeder dit vind ik erg vervelend me moeder wilt het liever niet omdat me vander blowt en veel drinkt ik weet niet of ik zeg maar iets te zeggen heb over of ik wel of niet naar het toe ga ik zit het nu maar af te wachten tot waneer ik iets hoor van of ik wel of niet ga mag ik zelf kiezen waar ik naartoe we (naar me vader of niet ) ? en wat zouden jullie in dit geval doen ?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VivianAnoniemalicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Lieve Anoniem, Dankjewel voor jouw bericht op het forum, wat fijn dat je ons gevonden hebt! Het klinkt als een hele vervelende situatie, dat je misschien niet naar je vader toe mag! Ik heb het zelf nooit meegemaakt, misschien iemand anders op het forum wel. Mijn moeder overlegde altijd met mij of ik vaker of minder vaak naar mijn vader wil, ik vond dat altijd erg prettig. Ik zie dat jij 13 jaar oud bent, dat betekent dat jij volgens de wet jouw mening mag geven! Soms kunnen jouw ouders hier niet volledig naar luisteren, vanwege praktische zaken zoals school… Lees verder »

Anoniem
Anoniem

hoi,
Ik zou wel aan je moeder vertellen dat je graag naar je vader zou willen gaan. Je kan altijd kijken wat ze daarop zegt

alicia
alicia

Hoi,
goed dat je het verteld en ja zeker mag jij kiezen ik heb het nooit meegemaakt maar het is vast heel lastig maar als je moeder zegt dat je vader te veel dringt en dat je daar niet heen mag moet je dat niet gaan geloven want misschien is het niet eens waar maar als ik jou was zou ik naar je moeder gaan en zeggen dat je graag zelf wil gaan bepalen als je naar je vader gaat of niet want vergeet nooit het blijft altijd jou vader.

Ik hoop dat je iets aan mijn advies had
groetjes alicia