Skip to content
Emma (12 jaar) in

Ik krijg buikpijn

hey mijn ouders zijn al 3 jaar gescheiden en ik zit er ook heel veel mee vroeger wou ik bij me moeder zijn maar toen wou ik weer ineens bij papa zijn nu wil ik bij geen van beide zijn ik wil niet in huis ik probeer steeds te zorgen dat er iemand komt zodat ik er niet aan denk ik krijg buikpijn als ik aan mama of papa denk weet iemand meschien hoe die buikpijn weg kan ik hoor het graag.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VivianSaraSabine Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Lieve Emma, Dank je wel voor jouw berichtje op ons forum. Wat knap dat je hier jouw verhaal durft te vertellen! Het klinkt alsof er al best veel gebeurd is de afgelopen drie jaar, een hoop veranderingen waar jij mee om moet gaan. Dat lijkt me best moeilijk! Zeker als je op een gegeven moment niet meer goed weet wat je zelf wilt. Dat herken ik wel. Mijn ouders vroegen wel eens waar ik wilde zijn en dan wist ik niet goed wat ik moest zeggen. Ik vond het wel prima hoe het geregeld was, dus bij mij maakte het… Lees verder »

Sara

hoi ik heet Sara en ik ben 10 jaar en ik weet mischien hoe je van je buikpijn af kan komen . als je voelt dat de buikpijn opkomt kan je gaan liggen of zitten wat je fijn vind en ga dan jezelf ontspannen dat doe je door je hoofd helemaal leeg te maken zo dat je nergens meer aandenkt en blijf zo 5 minuten het mag ook langer of korter wat je het fijnste vind . dit was mijn oplosing ik hoop dat het gaat werken ps : mijn ouders zijn ook gescheiden maar nog niet een jaar .

Sabine

Lieve Emma, Wat goed dat je je vraag stelt op het forum van Villa Pinedo! Ik kreeg ook altijd veel last van buikpijn. Bij mij kwam dit vaak door spanning die ik voelde. Ik kan mij zo voorstellen dat jij ook veel spanning voelt in je lijf wanneer je liever niet thuis bent en niet aan papa of mama wilt denken. Zulke gedachten geven stress en dat kan je dan in je buik voelen. Zelf voel ik het nu meer in mijn schouders als ik gespannen ben, dingen eng of vervelend vind en ergens mee zit. Het helpt mij altijd… Lees verder »