Mila (13) in

Ik kan niet mezelf zijn

Ik wil graag minder bij mijn moeder zijn. En ik heb het heel erg moeilijk ermee omdat te zeggen want mijn moeder wordt heel snel boos. En ik wil graag mezelf zijn maar dat kan ik daar niet zijn. Ik huil me zelf in slaap elke nacht als ik daar ben omdat ik het niet kan weerstaan. Ik zou willen vragen wat ik hier zou tegen kunnen doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
8 dagen geleden

Lieve Mila, Wat goed dat je dit verhaalt met ons deelt en wat vervelend dat je je zo voelt. Het lijkt mij erg lastig om dit tegen je moeder te moeten zeggen maar het is vooral belangrijk dat jij je goed gaat voelen. Misschien kan je er met iemand over praten die je moeder ook kent zodat diegene goede tips kan geven. Het lijkt mij een goed plan om het met je moeder te bespreken hoe lastig het ook is. Want deze situatie is niet fijn voor jou. Bespreek vooral hoe jij je voelt en waardoor jij je zo voelt.… Lees verder »

Ella
8 dagen geleden

Lieve Mila, Fijn dat je je verhaal op ons forum deelt. Wat zit je in een vervelende situatie zeg. Je schrijft dat je graag minder bij je moeder wilt zijn omdat je daar niet jezelf kan zijn. Ik herken dat. Ik wilde een tijd geleden ook wat meer bij mijn vader zijn dan bij mijn moeder. Ik had het idee dat ik bij mijn moeder extra moest opletten hoe ik deed omdat mijn moeder soms best fel kon reageren. Ik vond het altijd moeilijk om met mijn ouders te praten omdat ik niet goed wist hoe ik dat moest doen.… Lees verder »

Zahra
12 dagen geleden

Hi lieve Mila, Na de scheiding van mijn ouders kwam ook ik er achter dat ik liever bij 1 van mijn ouders bleef. Ik vond het heel lastig om mijn vader te vertellen dat ik het fijn zou vinden om meer bij mijn moeder te zijn. Wat mij heeft geholpen om er met mijn moeder over te praten. Uit jouw berichtje kan ik lezen dat je eigenlijk al heel goed weet waarom je minder bij je moeder wilt zijn. Je bent echt al eens stukje onderweg nu je dat weet, heel goed van jou! Het helpt misschien om aan mensen… Lees verder »

Ella
8 dagen geleden
Reply to  Zahra

Lieve Mila, Fijn dat je je verhaal op ons forum deelt. Wat zit je in een vervelende situatie zeg. Je schrijft dat je graag minder bij je moeder wilt zijn omdat je daar niet jezelf kan zijn. Ik herken dat. Ik wilde een tijd geleden ook wat meer bij mijn vader zijn dan bij mijn moeder. Ik had het idee dat ik bij mijn moeder extra moest opletten hoe ik deed omdat mijn moeder soms best fel kon reageren. Wat mij toen heeft geholpen is om dit eerlijk te vertellen aan mijn moeder. Ik vond het altijd moeilijk om met… Lees verder »