Wendy ? (13 jaar) in

Ik kan niet meer

Ik heb dit maar ff als onderwerp ingevuld, k weet niet zo goed waar ik het bij moet zetten.

Haai,
Mijn ouders vertelden oud & nieuw 2012-2013 dat ze gingen scheiden (om lekker precies te doen 22:37 ;)) Het kwam als donder slag bij heldere hemel bij mij, tuurlijk je voelt wel spanningen maar het is ook kerst geweest en mijn verjaardag zat eraan te komen dus als kind (puber) denk je maar gewoon het zal allemaal best. In periode januari t/m April(2013) waren er heel veel ruzie’s en spanningen waar als kind gezellig tussen zit en verplicht doet alsof er niets aan de hand is, op 9 april verhuisde mijn vader naar een dorpje bijna 40 km van mijn huis bij m’n moeder. Alles verliep redelijk oke, totdat ik naar de middelbare ging… Alles ging fout en in de eerste periode haalde ik bijna alleen maar onvoldoendes, toen begon de mentor zich af te vragen of er iets aan de hand is, en dan kun je alles gaan vertellen. Dat was zo ontzettend ***, de mentor schrok er best van en was heel begripvol en medelevend, hij wou me helpen maar ik nam zijn hulp niet aan. Ik richtte me alleen nog maar op school dat ging goed tot nu, de toetsweek zit eraan te komen en er staan een heleboel zesjes op rapport, het is nu dus alles of niets, ik ben gewoon ontzettend wanhopig. Niemand lijkt me te kunnen helpen en ik sta er al 3 maanden alleen voor, ik denk al bijna een half jaar serieus na over zelfmoord, bij mijn vader is het namelijk helemaal niet leuk, ik heb ook nog een zus die m’n leven verkloot door alleen maar hele vervelende opmerkingen te maken en alle aandacht op zichzelf te vestigen.Inmiddels zijn m’n ouders officieel gescheiden maar beter gaat het zeker nog niet, ze kunnen elkaar niet eens aankijken. Ik voel me zo ontzettend klote, als je ergens de komende week leest dat er een 13-jarig meisje zelfmoord heeft gepleegd zit de kans er dik in dat ik dat was … ik kan niet meer, ik ben kapot …

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Louise
Louise
9 jaren geleden

Lieve lieve lieve Wendy, Niet doen! Alsjeblieft! Mijn ouders zitten nu in een scheiding. Ik ben 15 jaar en zit nu in de vierde klas. Ik doe geen reet meer op school en al mijn leraren vragen zich af waarom. Ik weet zelf wel waarom. Mijn perfect-lijkende familie is kapot. De scheiding is niet eens officieel rond, maar ze wonen wel uit elkaar. En ik voel me kut. Maar over een paar jaar ga ik het huis uit. Je gaat een eigen leven leiden. Los van je ouders. Nu lijken je ouders nog je hele leven, maar uiteindelijk wordt het… Lees verder »

Wendy
Wendy
9 jaren geleden

Dat weet ik niet

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi Wendy,

Als je niet met iemand wil praten, dan mag dat. Maar wat heb je dan wel nodig wat jou helpt om je beter te laten voelen? Misschien kan ik met je mee denken of je helpen om dat te laten gebeuren.

Ik wacht je reactie af.

Groetjes, Tessa

Wendy
Wendy
9 jaren geleden

De mentor is echt heel jong en hij denkt dat alles nu beter is, hij weet al zoveel niet dat ik bij hem waarschijnlijk niet veel kan. En ik ben ook gewoon heel bang, ik wil niet met iemand praten …

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

O ja Wendy, als je echt met iemand zou willen praten over deze sombere gedachtes, dan kun je altijd nog terecht op deze website: http://www.113online.nl/.

Sterkte en als je ooit nog iets nodig hebt weet je ons te vinden.

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi Wendy, Wat goed dat je een bericht hier hebt geplaatst. Als ik zo je verhaal lees, heb je hartstikke veel aan je hoofd. Ik kan me dan ook voorstellen dat je helemaal kapot bent en dat je zulke sombere gedachtes hebt. Wat je zegt over dat je ouders nu officieel gescheiden zijn maar dat het nog steeds niet beter is: dat is helaas vaak zo. Hoe moeilijk het ook is: ik denk dat je er rekening mee moet houden dat dat ook zo blijft, dan kan het je in ieder geval niet meer teleurstellen. Maar dat is wel lastig… Lees verder »