Skip to content
R (16 jaar) in

Ik kan mijn moeder niet kwetsen

ik mis mijn vader heel erg doordat ik hem de afgelopen 3 weken niet heb gezien door vakantie. mijn moeder heeft wat psychische problemen waardoor het extra lastig is maar ik hou heel veel van haar en zou er nooit kunnen kwetsen toch mis ik mijn vader heel erg want daar kan ik heel goed mee praten maar zou dus vaker bij hem willen zijn maar ik kan Mn moeder niet kwetsen. ook door haar situatie.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JuliaBo PeelenEvelien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Julia

Lieve R, Als eerste wil ik je bedanken voor je berichtje op het forum. Wat bevelend dat je je vader mist, dit moet heel moeilijk voor je zijn. Ik herken heel goed wat jij allemaal zegt! Mijn ouders waren heel flexibel en ik kon altijd kiezen waar ik heen ging, maar ook ik was altijd bang om mijn moeder te kwetsen als ik vaker bij mijn vader was, daar ging ik het liefste vaker heen. Mijn moeder heeft een psychische stoornis en dit zorgde ook dat ik me snel schuldig voelde maar ook dat we vaker ruzie hadden, gewoon omdat… Lees verder »

Bo Peelen

Zeg het gewoon ze moet ook rekening houden met andere maar ik weet hoe lastig het is ik heb het ook maar bouw het gesprek het op

Evelien

Lieve R, Wat goed dat jij het forum hebt gevonden om jouw verhaal te delen! Ik kan me voorstellen dat het een moeilijke situatie is voor jou. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was, omdat mijn moeder ook psychisch ziek is. Zij kon niet meer voor ons zorgen en daarom zijn ze uit elkaar gegaan. Ik ging 1 keer in de 3 weken een weekendje slapen bij mijn moeder. Als ik dan bij haar was, was het op de eerste dag gezellig, maar daarna wilde ik graag terug naar mijn vader. Ik wilde mijn moeder ook niet kwetsen door… Lees verder »