Emma (18) in

Ik kan hem niet luchten

Hallo allemaal

2 jaar geleden kreeg mijn moeder een nieuwe vriend, mijn ouders waren toen net 4 maanden uit elkaar. De komst van haar nieuwe vriend heeft mij ontzettend veel pijn gedaan (heb het gevoel alsof ik niet genoeg was en vond het te snel gaan) en kan hem daarom echt niet luchten. Nu 2 jaar later gaat het nog steeds heel slecht, mijn moeder zegt dan ook steeds dat het haar pijn doet hoe ik mij gedraag en ik weet gewoon niet wat ik daarmee moet. Ik heb echt geprobeerd om normaal met hem om te gaan, maar ik heb gw zo’n hekel aan alles wat die doet dat dit gewoon onmogelijk is. Kan iemand alsjeblieft zeggen hoe ik mijzelf ertoe kan zetten om normaal met hem om te gaan? Alvast bedankt

Groet
Wanhopige Emma

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
6 dagen geleden

Hoi Emma, Bedankt voor jouw berichtje op het Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Zelf herken ik mij ook erg in jouw verhaal. Na de scheiding van mijn ouders had mijn vader ook direct een nieuwe vriendin. Ik had voor mijn gevoel geen tijd om aan haar te wennen en moest haar gelijk leuk vinden. Zelf had ik hier veel moeite mee. Ik botste qua persoonlijkheid erg met haar en kon het slecht met haar vinden. Ik begrijp dus volledig dat de komst van de vriend van je moeder je veel pijn heeft gedaan en je hem niet… Lees verder »

Jesse
9 dagen geleden

Hey Emma, wat fijn dat je ons forum hebt weten te vinden en je probleem met ons wil delen. Mijn ouders zijn ondertussen al 17 jaar gescheiden en ik heb bij mijn vader meerdere vriendinnen meegemaakt. Ik kan me dus enigszins voorstellen hoe jij je voelt. Wat ontzettend lastige situatie zeg! Je wilt je moeder in haar nieuwe relatie natuurlijk niet te kort doen, maar tegelijkertijd moet je je wel op je gemak voelen in de nieuwe situatie waar je ongevraagd in terecht bent gekomen. Als ik je berichtje zo lees vind ik het knap dat je al goed kan… Lees verder »