Anna (14 jaar) in

Ik kan haar niet achter laten

hi, mijn Pa en Ma zijn gescheiden in 2015 ik was 10 en mijn zusje zes. we hebben vanaf het begin met zijn alle afgesproken dat we, Ma Di en Woe ochtend bij onze vader zijn en Woe avond Do en Vr- dag bij onze moeder en dan om het weekend. Maar nu ik op de middelbare school zit merk ik dat ik het veel overzichtelijker vind om week om week te doen. het probleem is dat ik bijna 100 procent zeker weet dat mijn zusje (bijna 10) dit niet wil. en ik kan haar gewoon niet achterlaten. wat is het beste om nu te doen.?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sabine
11 maanden geleden

Lieve Anna, Wat goed dat je het forum hebt gevonden voor jouw vraag! Wat herkenbaar zeg! Ik heb ook een jonger zusje. Wij waren iets ouder toen onze ouders gingen scheiden en ik stond op het punt om op kamers te gaan. Maar wat was het fijn om samen met mijn zusje te zijn. Je kan zo veel steun aan elkaar hebben want jullie zitten in precies hetzelfde pakket met jullie ouders. Mijn zusje en ik deelden altijd veel over waar we tegenaan liepen en dan is het heel fijn om in ieder geval haar altijd nog bij mij te… Lees verder »

Gerjan
11 maanden geleden

Hee Anna, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden voor je vraag, heel dapper! Ik vind het mooi om te lezen dat je de scheiding van je ouders samen doet met je zusje. Maar 2015 is geen 2019, tijden veranderen en jouw leven ook. Ikzelf heb hier geen ervaring mee maar wat ik wel weet is dat een puber structuur nodig heeft. De middelbare school vraagt veel aandacht op en dan is het gereis een storende factor lijkt mij. Ga wel opzoek naar die stabiliteit en rust die je nodig bent voor je school. Ik wil je ook graag… Lees verder »