kaj (9) in

Ik heb het moeilijk met mijn stiefvader

hoi ik heb het moelijk met mijn stiefvader wat moet ik ik weet geen oplossing weten jullie er een groetjes kaj

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
25 dagen geleden

Ik kan niet zo hoed helpen omdat ik niet echt weet wat er is misschien kan je nog een keer beschrijven wat er is?

Nicky
26 dagen geleden

Lieve Kaj, Super fijn dat je ons forum hebt gevonden en dankjewel voor het delen van je mooie vraag. Wat herken ik mezelf in jouw situatie zeg. In het begin toen mijn moeder en stiefvader samen kwamen had ik hier niet heel veel moeite mee, maar hoe ouder ik werd hoe moeilijker ik het vond. Ik had vaak ruzie met hem en wilde eigenlijk het liefste ook helemaal niet met hem praten, omdat ik vaak het gevoel had dat hij alles voor mij wou bepalen. Misschien dat jij dit ook wel herkent? Voor mij heeft het heel erg geholpen om… Lees verder »

Vlinder
27 dagen geleden

Hi Kaj, Wat goed dat je ons en het forum hebt gevonden! En wat goed van je dat je deze vraag aan ons durft te stellen! Ik herken jouw situatie heel erg goed, ik heb het zelf ook een stiefmoeder waar ik het ook heel erg moeilijk mee kan hebben en die ik af en toe ook echt niet leuk vind en niet kan uitstaan. Voor mij was het in het begin heel erg moeilijk dat mijn vader ineens na de scheiding met mijn moeder plots met een andere vrouw ging; mijn stiefmoeder dus. Ook was mijn stiefmoeder toen –… Lees verder »

kaj
kaj
29 dagen geleden

bedankt

E.
E.
29 dagen geleden

Lieve Kaj, Goed dat je het Forum hebt gevonden! Ontzettend bedankt voor het stellen van je vraag, dat is heel dapper van je. Ik kan me goed voorstellen dat het niet prettig is dat je het moeilijk hebt met je stiefvader. Dit herken ik zelf ook, ik kan het niet goed vinden met mijn stiefvader. In het begin was het vooral wennen dat mijn moeder veel tijd met hem doorbracht en minder met mij. Ook deed hij vaak onaardig tegen me. Wat voor mij heeft gewerkt is om met mijn moeder te praten over hoe ik me voelde, zonder mijn… Lees verder »