Kaylee (12) in

Ik heb alles gehoord

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen.
Zaterdag avond(2/3 maanden terug)ik lag vroeg op bed omdat dat moest ofzo dus ik lag best lang wakker met de gedachte dat er iets was.
Ik hoorde mijn moeder naar beneden lopen waar mijn vader ook zat en hoorde daarna een hoop gescheld en geschreeuw ik en mijn zus liepen naar de trap om te luisteren wat het was en hebben alles gehoord.
Niet iets wat ik wou horen ofzo.(woensdag 11 nov)
Mijn moeder opa en oma zijn allemaal boos op mij omdat ze vinden dat ik lieg maar ik lieg dus niet.
Ik zeg alleen maar wat ik hoor omdat ik heb namelijk niemand anders om het tegen te vertellen.
Ze hebben daarom ook ruzie gekregen.
Mijn vader,zus en broer staan gelukkig achter me.
Weten jullie hoe ik hiermee om kan gaan??
Groetjes: Kaylee

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robbert van der haar
7 dagen geleden

Dag Kaylee, Ik kan me goed voorstellen dat het je raakt als jij de waarheid vertelt en dat andere mensen dat niet willen geloven. Vooral als dat je moeder, opa en oma zijn. Vaak willen ouders hun kinderen niks vertellen over ruzies tussen hun beide, omdat ze de kinderen er niet in willen meenemen. Dat jij bijvoorbeeld een keuze moet maken tussen papa of mama. Dat deed mijn vader ook toen mijn vader en moeder aan het praten waren over scheiden. Mijn vader wilde niet hebben dat wij kinderen wat te horen kregen over hun gesprekken. Het is altijd fijn… Lees verder »

Nicolien
7 dagen geleden

Lieve Kaylee, Goed dat je het Forum hebt gevonden, dapper dat je hier je vraag hebt durven stellen! Wat naar dat je die hele ruzie tussen je ouders met al dat gescheld en geschreeuw gehoord hebt! Heel vervelend ook dat je moeder, opa en oma vervolgens boos op jou worden, terwijl jij daar natuurlijk helemaal niks aan kan doen. Fijn dat je vader, zus en broer achter je staan! Ik heb zelf ook weleens een ruzie tussen mijn vader en stiefmoeder aangehoord, ik vond dit toen ook heel naar. Ik vond het fijn om hier met mijn (stief)broer en (stief)zus… Lees verder »