asy (7) in

Ik durf het niet te vertellen

mijn vader slaapt bij mijn opa en van mijn moeder mag ik niet bij mijn opa /vader slapen omdat ik het snachts niet tegen mijn vader durf te vertellen als ik een ongelukje heb gehad. de vorige keer was ik ziek en toen vroeg ik aan mijn vader of hij mij kon komen maseren en toen zei hij nee ik ben moe.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dion
1 jaar geleden

Hey Asy,
Goed dat je deze vraag durft te stellen hier. Ik snap dat dit een lastige situatie is. Ik vond het vroeger ook lastig om zulke dingen te vertellen. Wat Isabelle zei over iemand uit je familie vragen is een goede tip. Misschien kan je dit aan je moeder vragen. Als je met haar oefent dan vindt zij het waarschijnlijk weer goed dat je bij je vader en opa slaapt.

Veel succes!
Groet Dion

Lieke
1 jaar geleden

Lieve Asy,

Fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden. Ik vond het ook wel moeilijk om zulke dingen tegen mijn vader te vertellen. Soms helpt het op te schrijven, als een brief. Hierin kun je je vader vertellen dat je wel eens ongelukjes hebt, maar het lastig vindt om het tegen hem te zeggen.

Ik hoop dat mijn tip het wat makkelijker voor je maakt!

Liefs Lieke

Isabelle
1 jaar geleden

Hoi Asy, wat goed van je dat je hier je vraag stelt. Ik snap erg goed dat het soms spannend is om dingen te vertellen. Zelf vond ik dit ook wel eens spannend. Wel kan het zeggen van spannende dingen soms erg opluchten. Kan misschien iemand in de familie je helpen om dit tegen je papa te zeggen?

Groetjes,
Isabelle