willow (0 jaar) in

Ik ben van streek

Mijn woonsituatie is stres. Mijn broertje uit zijn woede op mij en mijn moeder en kan dus heel lelijk doen. Mijn moeder eet niet meer wat te doen. Ik ben van streek en weet zelf ook nit meer wat te doen terwijl mijn vader in engeland zit met zijn vriendin. Die vriendin denkt dat ze alles kan en wilt ook graag onze moeder spelen (dus een probleem). Dit was mijn verhaal zo ver

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Catlin
Catlin
8 jaren geleden

Hallo willow, Bedankt voor je bericht hier op het forum! Zo te lezen zit je in een moeilijke situatie! Wat ik je als tip mee wil geven is om iemand te benaderen die je vertrouwt. Of op school een gesprek aan te vragen met een docent die je leuk vindt zodat je wat makkelijker je verhaal kan vertellen. Het is denkik niet goed in zo’n situatie om alles voor jezelf te houden en praten kan heel goed helpen! Verder hoop ik dat je moeder zich snel beter voelt! Misschien kun je met haar praten over dat zij niet eet? En… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Willow, Wat een vervelende situatie! Ik kan mij erg goed voorstellen dat je niet goed weet wat je nu moet doen. Misschien is het eens goed om met iemand op school erover te praten, bijvoorbeeld een docent die je vertrouwt. Deze persoon kan jou denk ik goed helpen in jouw situatie. Hij/Zij kan bijvoorbeeld aangeven wat jij het beste kunt doen, of jouw doorverwijzen naar iemand anders. Je zou ook eens kunnen proberen om met jouw vader te praten over de situatie. Dit gaat natuurlijk niet zo eenvoudig omdat jouw vader in Engeland woont, daarom kan het misschien goed… Lees verder »