Anoniem (9 jaar) in

Ik ben nieuw

ik ben nieuw op dezen app

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
liz
20 dagen geleden

ik ben liz. mijn ouders gaan schijden kan ik soms met iemand het er over hebben?

Nicole
20 dagen geleden
Reply to  liz

Hoi Liz, Je schrijft dat jouw ouders gaan scheiden en dat je het daarover wil hebben. Natuurlijk mag dat. Je kunt hieronder met ons praten, je mag ook opnieuw een bericht plaatsen op ons Forum, dat kan door op de volgende link te klikken: https://www.villapinedo.nl/stel-een-vraag/. Ik was een paar jaar jonger toen mijn ouders uit elkaar gingen, ik weet niet meer precies hoe dat ging. Ik weet wel dat ik het in de jaren daarna moeilijk vond om te zijn dat mijn papa en mama niet samen waren, ik snapte dat niet zo goed. Hoe vind jij het dat jouw… Lees verder »

liz
20 dagen geleden

hallo

Elien
21 dagen geleden

Hey anoniem
Welkom op het forum. Je kan hier voor alles terecht. Stel gerust je vraag of als je gewoon eens graag je verhaal deelt mens ons. We zullen met veel plezier naar jou luisteren en je een antwoord geven. Wij zijn ook allemaal kinderen van gescheiden ouders die jou heel graag willen helpen.

Sangita
22 dagen geleden

Lieve anoniem, Welkom op het forum van Villa Pinedo! Ik ben blij dat je het forum gevonden hebt en een berichtje achter laat 🙂 Zoals Kevin ook al aangeeft kun je hier alles kwijt over de scheiding. Je mag je verhaal delen, vragen stellen maar ook gewoon vertellen hoe het met jou gaat. Wij vinden het namelijk heel fijn om jou te helpen omdat wij weten hoe het is om gescheiden ouders te hebben. Zijn jouw ouders ook gescheiden? En zo ja hoelang al en wat vind jij daar van? Ik weet nog hoe lastig ik het vond toen ik… Lees verder »

Alyssa
23 dagen geleden

Hallo,goed van je dat je hier ook op zit dan kan je alles kwijt van wat je wil zeggen, ik ben ook nieuw welkom.

Kevin
23 dagen geleden

Hallo & welkom bij Villa Pinedo! Wat fijn dat je ons hebt gevonden 🙂 Bij Villa Pinedo geven kinderen van gescheiden ouders antwoord op vragen en tips aan kinderen die in dezelfde situatie zitten. Ik hoop dat wij jou ook kunnen helpen! Toen mijn ouders gingen scheiden had ik ook veel vragen over hoe het er nou uit zou gaan zien. Het helpt dan om er met iemand over te praten 😉 Zijn jouw ouders gescheiden? Of heb je misschien een vraag over de scheiding? Of misschien wil je wel gewoon iets vertellen over hoe het met jou gaat? Het… Lees verder »