David (8) in

Ik ben moe van dit

Mijn vader is alsteet slechte dingen zeggen, maar dat vind ik niet leuk meer…dit moet stoppen met slecht dingen zeggen naar mij…dat mag niet…ik ben moe van dit…en mijn vader is ook drink naast naar mij…soms ik met mijn vader naar buiten en mijn vader drink…ik wil niet… ik vind allebei ouders heel leuk, maar ik ben moe…maar ik heb een tip voor jullie, het is lees mijn hele bericht en laat berichten laaten voor mij alstublieft…doei doei…en leuke jaar willing

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Luna VerhoevenNicole Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Luna Verhoeven
Luna Verhoeven

Hoi David, Wat knap van je dat je een berichtje op het forum hierover durft te schrijven. Ik begrijp heel goed wat je meemaakt nu. Ik kan ook goed begrijpen dat je hier moe van wordt. Het is ook niet leuk om alleen maar negatieve dingen te horen en al sowieso niet van je papa ! Ik had dat vroeger ook met mijn moeder. Mijn moeder uitte haar frustraties telkens op mij door te schelden. Zeker als iemand alcohol heeft gedronken kan die persoon iets ongezelliger worden… Ik zou er proberen over te praten met je vader en hem rustig… Lees verder »

Nicole
Nicole

Hee hallo lieve David, Jeetje, wat heftig om te lezen dat je zo moe bent, ik vind het super goed van jou dat je dit met ons deelt hier! Je geeft aan dat je moe bent, van je vader die continu slechte dingen zegt en drinkt waar jij bij bent. Ik begrijp super goed dat jij hier moe van bent! Wat voor slechte dingen zegt jouw vader, die jij niet leuk vindt? Toen ik jouw leeftijd had zij mijn moeder erg vaak vervelende en slechte dingen over mijn vader, ik werd daar altijd best wel verdrietig van en wilde niet… Lees verder »