Skip to content
anoniem (19 jaar) in

Ik ben mijn vader beu…

Hallo,

Sinds een jaar zijn mijn ouders gescheiden. Tijdens de scheiding heb ik de kant van mijn vader gekozen, maar wanneer alles nu voorbij is heb ik daar spijt van. Hij is helemaal veranderd. Hij interesseert zich niet voor de kinderen, verwaarloost het huishouden, is vaak weg van huis, kookt verschrikkelijk slecht,…

Ik begin mij daar enorm aan te ergeren en dit begint ook emotioneel zwaar door te wegen. Ik kom nu goed overeen met mijn moeder, alleen is het niet mogelijk om bij haar in te trekken. Zij woont in Gent terwijl ik in Kortrijk school loop. Ook is het niet mogelijk om van school te veranderen, ik loop namelijk school in het hoger onderwijs. Het is ook moeilijk leefbaar voor mijn broer.

Wat kunnen we doen?

1
Reacties

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Merel Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Merel
Merel

Hi,

Wat erg voor je, dat het thuis bij je vader zo naar is. Heb je het aan hem verteld hoe je je voelt? Dat kan al helpen soms. En kun je niet met je broer al op kamers gaan? Ik ben ook op mijn 19de het huis uit gegaan. Alles werd toen beter, omdat ik alles zelf kon bepalen en niet meer in een rotsfeer hoefde te leven. Of misschien kunnen jij en je broer in de weekenden en vakanties naar je moeder gaan? Dat scheelt misschien al.

Heel veel sterkte!