Anoniem (15 jaar) in

Iemand van mijn leeftijd

Ik zoek eigenlijk iemand van mijn leeftijd om mee te praten die hetzelfde heeft meegemaakt als ik, maar niet in de vorm van een buddy maar dat je gewoon vrienden kan worden via whatsapp of snapchat. Hoe kan ik dat het beste doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolien
1 maand geleden

Hey, Ik kan me voorstellen dat je graag met iemand van jouw leeftijd wil praten die hetzelfde heeft meegemaakt, goed dat je je vraag op het Forum hebt gesteld! Zelf vind ik het altijd fijn om met een vriend(in) te praten als ik ergens mee zit. Misschien heb jij ook wel een vriend(in) die ook gescheiden ouders heeft waar je er mee over zou kunnen praten? Ook als iemand zelf geen gescheiden ouders heeft of niet precies in dezelfde situatie zit, kan iemand soms toch goed zijn in een luisterend oor bieden en er voor je zijn. En wie weet… Lees verder »

Kirsten
1 maand geleden

Lieve Anoniem, Wat een goede vraag! Ik begrijp heel goed dat jij graag met een leeftijdsgenoot wilt kletsen over alles wat er rond om de scheiding gebeurt. Ik vond dat ook heel fijn. Ik besprak veel met mijn broertje of zusje, mijn vriendinnen begrepen mij namelijk niet altijd. Ze waren wel erg lief en luisterde altijd! Maar soms wil je bevestiging dat het niet gek is dat je deze emoties doormaakt en je dus niet alleen bent. Zijn er misschien leeftijdsgenootjes, die redelijk hetzelfde doormaken als jij, bij je sportvereniging, school of in de buurt? (Niet heel handig in deze… Lees verder »