Fleur (12 jaar) in

Hulp nodig

Ik ben door al dat geruzie en de scheiding geld gaan stelen om eten te kopen op school als ik dan chocolade at voelde ik me even goed maar dan weer slecht nu heb ik hulp maar alles zit me nog dwars ik praat nu veel met hulp maar ik weet niet of alles wel werkt kan iemand meschien reageren en zeggen wat ik moet doe help mij pleas

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
niki
niki
8 jaren geleden

hey lieve fleur ik snap dat je je erg rot voelt. hier heb je misschien wat aan deze tips *als je niet met die hulp overweg kan of het voor jou gevole niet werkt, volg dan je hart en je hart zal je vertellen wie je wel kan vertrouwen en wie je steuner zal zijn in moeilijke tijden * ik weet dat er een stofje in chocolade zit dat je blij maakt maar stelen is niet de oplossing * al voor jou praten niet werkt zoals bij mij zoek dan iets waar je je goed door voelt of je emotie… Lees verder »

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hoi Fleur, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Wat een nare situatie waarin je terecht bent gekomen. Het lijkt mij verwarrend en vervelend om eerst even blij te worden en vervolgens een slecht gevoel te krijgen. Heb je het gevoel dat je geld steelt en vervolgens gaat eten omdat je dan niet hoeft te denken aan een ander gevoel dat je dan eigelijk voelt? Misschien is het een idee om op de momenten dat je geld wilt stelen voor eten je probeert om even te focussen op je gevoel. Ik kan me voorstellen dat dit niet altijd makkelijk is… Lees verder »