sara (10) in

Huis aan het zoeken

hoi ik heet sara en mijn ouders gaan scheiden mijn vader is een huis aan het zoeken maar het wil niet lukken als mijn vader ergens op reageerd zeggen ze nee en bij een huis geven maar geen antwoord nu ben ik bang dat helemaal fout gaat wat nu ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
1 jaar geleden

Hallo Sara, Bedankt voor je bericht. Ik weet hoe vervelend het is als je je zorgen maakt om het krijgen van een huisje. Dit hadden wij toen ook, toen de scheiding van mijn ouders net achter de rug was. Ik denk dat het echt belangrijk is om bij je ouders je gevoelens kwijt te kunnen, laat hen weten dat je bang bent. Ik denk namelijk dat steun al heel veel kan doen, dat was bij mij ook. En soms heeft het gewoon een tijd nodig voordat je een huis krijgt. Uiteindelijk zal het altijd goedkomen, maakt niet uit hoelang het… Lees verder »

Dieuwertje
1 jaar geleden

Hoi Sara! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden! Wat vervelend voor je dat je je hier zo’n zorgen over maakt. Ik begrijp wel wat je bedoelt, toen mijn ouders gingen scheiden moest mijn moeder een nieuw huis zoeken, en dat duurde ook best lang, maar uiteindelijk heeft ze een heel fijn huis gevonden. Een huis vinden duurt soms gewoon eventjes, daar kunnen jij en je vader weinig aan doen! Het komt uiteindelijk heus wel goed, het is gewoon even afwachten. Als je je nog steeds heel veel zorgen maakt zou ik dat aan je vader of moeder vertellen,… Lees verder »

Melissa
1 jaar geleden

Hey Sara, Wat goed dat je ons gevonden hebt en dat je je vraag hier stelt! En wat vervelend dat je vader vaak een ‘nee’ krijgt te horen bij een huis. Ik kan me voorstellen dat je bang bent dat het fout gaat, maar dat is vast niet zo! Op de huizenmarkt is het namelijk best wel lastig om een huis te krijgen en daarin is je vader niet de enige die een ‘nee’ krijgt te horen bij een huis. Er zijn ook best veel stappen die je moet doen voordat je een huis kan krijgen. Toen mijn moeder een… Lees verder »