Stijn (9) in

Huilen over situatie papa en mama

mij zit iets dwars, maar ik weet niet wat me dwars zit. dat komt omdat mij heel veel dwars zit. ik heb net heel hard gehuild toen ik net naar bed ging en ik voelde mezelf heel dapper en heel sterk voor mezelf omdat ik lekker bij mama heb uitgehuild. praten over de hele situatie doe ik heel weinig en ik zeg altijd dat het goed met mij gaat, maar nu even niet. en als ik het over de situatie heb tussen papa en mama kan ik snel gaan huilen alleen bij mama.
groetjes Stijn

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robbert
1 maand geleden

Beste Stijn, Je bent zeker dapper om dit bericht te schrijven en te huilen bij je moeder wanneer je verdrietig bent. Zoals jij zelf ook schrijft. Vaak zeg ik wel dat het goed met mij gaat, maar dat is niet altijd zo. Dat soort momenten heb ik ook gehad. Alleen voelde ik me altijd beter als ik het toch tegen iemand had verteld. Vaak was dat mijn moeder, maar ik heb ook weleens gesproken met mijn oma of opa. Je schrijft ook dat je veel dwars zit, maar je weet niet goed wat je dwars zit. Dat hebben ook veel… Lees verder »

Gabriël
1 maand geleden

Lieve Stijn, Dank je wel dat je hier je gevoel hebt gedeeld. Ook dat is heel dapper van je! Je kunt van alles voelen, dus het is voor jezelf alleen maar fijn dat je dat bij je moeder kan uiten. Ik herken wat je zegt. Vaak als er iets was thuis, dan hield ik me groot. Anderen konden niet echt aan mij merken dat me iets dwars zat. Ik probeerde vrolijk te blijven en anderen te helpen, ondanks dat ik me soms helemaal niet zo vrolijk voekde. Maar, juist daarom is het super dat je dat wel af en toe… Lees verder »

Liza
1 maand geleden

Lieve Stijn, Wat super goed van je dat je hier een berichtje hebt geschreven op het forum. En je zegt het zelf al: wat ben jij dapper! Het is helemaal niet raar dat veel dingen je dwars zitten. En dat je de situatie tussen papa en mama moeilijk vindt. Ik denk dat alle kinderen van gescheiden ouders het er moeilijk mee hebben. Mijn ouders zijn ook gescheiden, en ik voel me daar soms ook nog erg rot over. Maar wat knap van jou Stijn, dat je gewoon lekker bij mama hebt uitgehuild. Ik hoop dat dat fijn was! Je hoeft… Lees verder »

Florine Hokke
1 maand geleden

Hee lieve Stijn, Wat goed en knap van je dat je je dit hier hebt gedeeld! Hopelijk kan ik je een beetje helpen met het delen van mijn eigen ervaring. Ten eerste wil ik graag zeggen dat ik het helemaal met je eens ben dat het stoer is dat je bij mama hebt uitgehuild. Voor veel mensen is het veel moeilijker om wel te huilen dan alle emoties weg te stoppen. Hiermee help je jezelf enorm! Het is hartstikke logisch dat het soms even niet goed met je gaat. Ik deed ook altijd alsof het allemaal prima ging en alsof… Lees verder »