Ruben (8) in

Huilen en boosheid

moest jij ook huilen toen jou ouders uit elkaar gingen?
hoe gingen jullie om met jullie boosheid?

7
Reacties

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
CathySabineEmmaJonasGerjan Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Cathy
Cathy

Ik ga naar Speltherapie in Tiel en daar praten ze met je over thuis en speelt diegene met je mee. Je kan ook een dartbord of zoiets kopen en dan gewoon niet richten maar keihard gooien dat doe ik op Speltherapie in Tiel en dat helpt echt!!!! Ik vind het super idioot dat jou ouders zijn gescheiden ik ben zelf 11 jaar en dat scheelt maar vaak ben ik heel erg boos het is belangrijk om er met je familie, je opa of je oma of met iemand anders. Sterkte!!!!
Liefs Cathy

Sabine
Sabine

Lieve Ruben, Toen mijn ouders gingen scheiden was ik 18 jaar en toen moest ik ook heel erg hard huilen. Ik was verdrietig, boos, bang, alle emoties door elkaar. Maar wat is het goed om dan gewoon te huilen wanneer jij wilt huilen en te lachen wanneer dat kan. Ik vond het fijn om veel met mensen over de scheiding te praten. Niet alleen met papa en mama maar ook met mijn tante en met vriendinnen van mij maar ook met vrienden van mijn ouders. Daardoor leerde ik alles beter te begrijpen en kon ik de scheiding en al mijn… Lees verder »

Emma
Emma

Mijn ouders zijn al 4 jaar gescheiden en ik huil nog steeds.sterkte met je ❤

Jonas
Jonas

Ik huilde heel erg veel!
Dat is niet erg

met de boosheid schreef ik dingen op dat hielp erg!

Hoop dat ik je nu kan helpen

Gerjan
Gerjan

Hee Ruben, Toen mijn ouders uit elkaar gingen moest ik zelf veel huilen. Op het moment dat het gebeurde wist ik niet wat ik moest doen met mijn emoties. Ik was heel erg verdrietig dat mijn vader en moeder uit elkaar gingen. Jammer genoeg werd die verdriet later woede en boosheid. Zowel woede als boosheid hebben mij alleen maar meer problemen gegeven. Kon moeilijk me inhouden tegenover vrienden waarbij de ouders niet gescheiden waren. Ik had vaak een kort lontje naar alles en iedereen. Dit heeft er zelfs voor gezorgd dat ik van men school werd afgestuurd. Verkeerde vrienden en… Lees verder »

Evelien
Evelien

Lieve Ruben, Wat knap dat je deze vraag stelt op het forum en jouw gevoel met ons deelt! Ik kan me voorstellen dat jij je zo verdrietig en boos voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik ook 8. Ik heb toen veel gehuild toen mijn vader en moeder gingen scheiden. Ik was ook boos op hen allebei. Door de scheiding had ik veel vragen en voelde ik mij dus ook verdrietig en boos. Ik heb veel vragen aan mijn vader en moeder gesteld en veel antwoorden gekregen. Hierdoor voelde ik mij minder verdrietig en boos. Heb jij al verteld… Lees verder »

Noa
Noa

Ik ging afentoe boksen daarmee kan je jouw agressie kwijt werkt super goed