Inden (16) in

Houden mijn ouders wel van mij?

Soms twijfel ik of mijn ouders wel van mij houden, ook al zeggen ze het elke dag, toch vind ik mezelf soms niet goed genoeg. Ook wil ik niet permanent bij de ene ouder wonen want ik wil de ander niet kwetsen of minder laten voelen of dat ze het gevoel krijgen dat ik die andere ouder leuker vind om een willekeurige reden, ook al doe ik m’n best om dat niet zo over te laten komen. Heeft iemand anders ditzelfde gevoel en als ja, hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Valkirya
21 dagen geleden

Hoi Inden,ik heb de zelfde ervaring.
Soms denk ik dat mijn zusje hun lievelings kind is.
Ik heb geen tips.
Maar ik hoop dat de rest wel iets heeft.
Groetjes valkirya,

Inden
18 dagen geleden
Reply to  Valkirya

Hoi Valkirya, dank je voor je berichtje, lief dat je toch nog reageert ookal heb je geen tips

Hanna
24 dagen geleden

Hallo Inde, ik vind het goed dat je dit bericht hebt geplaatst! Ik herken deze situatie. Ik heb ook best wel vaak dat ik niet naar de ene ouder wil in het weekend maar dan wil ik de ene ouder niet wil kwetsen en ga ik toch maar, maar vaak als ik dan ga terwijl ik helemaal geen zin had loopt het uit op ruzie en gedoe. Ik vind het nog steeds lastig om te zeggen dat ik de ene ouder niet wil zien. Ik ben dan vaak bang voor de reactie, maar wat ik vaak doe is dat ik… Lees verder »

Inden
23 dagen geleden
Reply to  Hanna

Hai Hanna, ook jij bedankt voor je berichtje, en het sloeg voor mij wel ergens op hoor, mooi dat je dit durft te vertellen

Ella
24 dagen geleden

Hi Inden, wat knap dat je je vraag hier stelt op ons forum. Wat vervelend voor jou dat je soms twijfelt of je ouders wel van je houden en dat je jezelf soms niet goed genoeg voelt. Wat je schrijft herken ik! Ik had soms ook het idee dat ik het niet goed genoeg deed en wilde geen keuze maken in de omgangsregeling omdat ik bang was mijn ouders te kwetsen. Wat voor mij hielp was om dit gevoel bespreekbaar te maken. Door uit te spreken dat ik geen van mijn ouders wilde kwetsen en het graag goed voor hen… Lees verder »