Jolie (13 jaar) in

Hoe vertel ik het?

mijn ouders zijn pas gescheiden, mijn vader heeft nu al een nieuwe vriendin. ik en mijn vader hebben niet een hele goede band. de band met mijn moeder is veel beter en daarom wil ik ook graag bij mijn moeder wonen, maar ik weet niet hoe ik het moet vertellen aan mijn vader. ik heb het al met mijn moeder besproken. weet iemand hoe ik het mijn vader het best kan vertellen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
25 dagen geleden

Hallo lieve jolie ik heb hetzelfde probleem en durf het ook niet te zeggen tegen mn vader. Mijn ouders zijn gescheiden omdat mijn vader is vreemdgegaan ik leef erg met je mee ❤

Elien
26 dagen geleden

Hey lieve Jolie. Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Ik herken je situatie heel erg. Mijn vader had ook kort na de scheiding al een nieuwe vriendin. Ik had het daar heel moeilijk mee. Ik moest zelf nog wennen aan het feit dat mijn ouders niet meer samen zijn en dan staat daar ineens al iemand anders. Ik heb nooit zo goed met mijn vader kunnen praten en Het elke keer wisselen was ook niets voor mij. Ik wou heel graag bij mijn mama gaan wonen maar wist niet goed hoe ik dat aan mijn vader moest vertellen.… Lees verder »

Dolores
27 dagen geleden

Hey lieve Jolie, Goed dat je een berichtje hebt achtergelaten en ik herken je situatie heel erg! Ik had zelf een hele goede band met mijn vader, maar na de scheiding ging dat erg achteruit en wou ik uiteindelijk ook bij mijn moeder wonen. Ik vind het ontzettend goed dat je het al met je moeder besproken hebt! Dat is ontzettend belangrijk 🙂 Wat vind zij ervan? Misschien wil je moeder zelfs helpen om het samen aan je vader te vertellen. Ik heb het zelf aan mijn vader verteld toen ik met hem op vakantie was. Hij wou spulletjes voor… Lees verder »

Emm
Emm
1 maand geleden

probeer het op een rustig moment of per SMS.dan kun je even nadenken voordat je het stuurt.ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Romee
1 maand geleden

Lieve Jolie, Wat dapper dat je een berichtje op het Forum hebt durven stellen! Ik vind dit onwijs goed van je!:) Zelf heb ik ongeveer hetzelfde meegemaakt. Mijn vader ging vreemd met mijn stiefmoeder en had dus direct na de scheiding een nieuwe relatie. Ik vond dit erg moeilijk en ik kon slecht met mijn vader omgaan. Net als jij was ik graag bij mijn moeder en heb ik een hele goede band met haar. Toen ik 14 jaar was wilde ik niet meer naar mijn vader en dit heb ik mijn moeder verteld. Mijn moeder, vader en ik zijn… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
1 maand geleden

hoi Jolie
ik heb zelfde probleem gehad, nu nog steeds een beetje, maar het gaat al veel beter. Ik heb gezegd tegen mijn vader dat in het niet leuk bij hem had, hij vroeg waarom en heb hem echt alles verteld wat mij dwars zat bij hem. Hij is rekening beginnen houden met dingen en anders om ben ik ook begonnen. Het gaat al steeds beter, ik hoop dat ik je hiermee heb verder geholpen.
groetjes Anoniem