anoniempje (0 jaar) in

Hoe vaak?

Hoi, ik ben een meisje van 11 jaar. Mijn ouders hebben besloten om te gaan scheiden, wat ik een paar maanden geleden gehoren heb gekregen. Ik vind het ontzettend erg en ben erg verdrietig en boos op mijn ouders.
Mijn moeder is op zoek gegaan naar een huis en heeft die uiteindelijk gevonden. Nu is de vraag: hoe vaak ga ik naar mijn moeder en hoe vaak ga ik naar mijn vader. Ik wil ze wel allebei even veel zien, maar ik weet niet om de hoe veel tijd ik ze wil zien. Weet iemand een oplossing?
Ook ben ik nog steeds erg verdrietig (en boos) maar ik weet niet precies hoe ik daar mee om moet gaan heeft iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniepje
anoniepje
8 jaren geleden

Dank voor de reacties, Ik ben nog steeds wel verdrietig en boos. Ik heb geprobeerd om met iemand te praten op school, maar ik heb niet het gevoel dat het ook echt oplucht. Ik heb veel hobby’s en dat lucht ook wel op. Even afleiding. Ik praat met m’n fysiotherapeut toch het meeste over de scheiding. Klinkt misschien raar, maar voor mij helpt het wel een beetje. Ik uit m’n woede vooral met drummen en boksen, wat wel oplucht. Op school probeer ik ze veel mogelijk me te richten op school en niet te denken aan de scheiding, maar dat… Lees verder »

Bob
Bob
8 jaren geleden

Dag anoniempje, Hoe gaat het met je op dit moment? Het is begrijpelijk dat je verdrietig en boos bent op je ouders. Dat zijn anderen ook altijd als hun ouders scheiden. Wanneer je 12 bent mag je een inspraak doen bij de rechter bij wie je wilt wonen en zaken rondom dat onderwerp. Hopelijk gaan je ouders op een goede manier uit elkaar en zullen ze je dat vragen en willen ze een eerlijk antwoord van je. Als ze co-ouderschap doen dan zul je de ene helft van de week bij je vader zijn en de andere helft bij je… Lees verder »

Dara
Dara
8 jaren geleden

Het is heel begrijpelijk dat jij je zo voelt. Ik heb zelf de scheiding van mijn ouders niet meegemaakt (ik was 3), maar ik weet en snap dat je frustratie erg logisch is. Op de site hier staan ook meerdere artikelen met tips of verhalen hoe je hier mee om moet gaan. Dus kijk rustig even rond. En ik weet ook zeker dat anderen met soortgelijke ervaringen je hier wat gepaster advies kunnen geven. Verder lijkt me het beste dat iemand zoekt om mee te praten. Iemand die jij vertrouwt en die niet een kant kiest van je ouders, maar… Lees verder »