Mila (13) in

Hoe regel ik een extra nachtje erbij?

Mijn ouders hebben afgsproken dat ik een week bij mama en een week bij papa ben. Ik mis mijn vader zo erg en wil eigenlijk helemaal niet bij mijn moeder wonen. Ik wil graag 1 extra nachtje doordeweeks bij mijn vader zijn.
Hoe regel ik dat

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tara
19 dagen geleden

Hi Mila, wat fijn dat je het forum hebt gevonden! Ik denk dat veel andere kinderen hier ook mee kunnen worstelen. Ik snap heel goed dat je je vader mist wanneer je bij je moeder bent. Ik heb zelf nooit bij mijn vader gewoond, maar zag hem wel vaak. Toch wilde ik ook graag daar slapen en hem meer zien. Toen ik jouw leeftijd was durfde ik dat niet zo goed te zeggen en ik vond het misschien ook een beetje zielig voor mijn moeder. Maar ik durf de laatste tijd wat meer voor mezelf op te komen en mijn… Lees verder »

Evi
Evi
19 dagen geleden

Lieve Mila, Welkom op het forum van Villa Pinedo! Wat knap van je dat je een berichtje hebt geplaatst! Wat vervelend dat je jouw vader zo mist, dat is echt niet fijn. Ik heb niet helemaal hetzelfde meegemaakt, maar ik weet wel hoe het is om je vader te missen. Dus ik snap heel goed hoe lastig dat voor jou is! In mijn situatie was ik juist liever bij mama dan bij papa, dus het is net omgekeerd 😉 Maar wat mij toen heeft geholpen is om het er met mijn ouders over te hebben en uit te leggen dat… Lees verder »

Romee
19 dagen geleden

Hoi Mila, Allereerst wil ik je zeggen dat ik het ontzettend dapper van je vind dat je een berichtje op het Forum hebt durven plaatsen. Erg moedig!:) Zelf herken ik mij voor een deel ook in jouw verhaal. Toen mijn ouders gingen scheiden ging ik de ene week maar 1 nachtje en de andere week 3 nachtjes naar mijn vader. Ik miste mijn vader dan ook heel erg in de week dat ik maar 1 nachtje bij hem was. Wat mij toen erg heeft geholpen is om dit tegen mijn moeder te vertellen. Mijn ouders spraken hierdoor samen af dat… Lees verder »

Jiska
19 dagen geleden

Hoi lieve Mila, Wat goed dat je villa pinedo hebt gevonden om je vraag te stellen! Ik heb zelf ook hier ervaring mee maar dan precies andersom (ik wilde liever bij mijn moeder zijn). In mijn geval heeft het ontzettend geholpen om dit te delen met beide ouders. Zij wilden het hier bij mij best over hebben om te bespreken of dit ging en hoe dat dan handig zou zijn. Het liefst zien ouders hun kinderen namelijk gelukkig in mijn ervaring en daarvoor willen ze ontzettend veel doen! Ik heb dit toen dus besproken en een aantal weken later hadden… Lees verder »