Estelle (9) in

Hoe omgaan met verdriet?

Hoe omgaan met verdiet na het uit elkaar gaan van mijn ouders? En hoe kan ik voor beide goed doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
asy
asy
1 jaar geleden

Hoi Estelle ik herken het ik had het ook je kunt het beste met je moeder of vader op de bank zitten of op je bed en dan samen huilen ik hoop dat dit een goeie tip is

Noa
Noa
1 jaar geleden

Hoi Estelle
Ik heb daar ook een tijdje last van gehad. Huilen huilen en huilen het is vervelend maar je kan er over praten met! Met je buddy bijvoorbeeld en als je verdriet hebt kan je natuurlijk even uithuilen. Ook kan je altijd naar een vriendin of iemand anders gaan om even rust te nemen van je ouders soms is dat wel fijn!
Groetjes noa☺️

Adinda
Adinda
1 jaar geleden

Lieve Estelle, Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en je vraag hebt gesteld. Ik weet nog toen mijn ouders hadden verteld dat ze uit elkaar gingen, ik super verdrietig was. Ik wist even echt niet waar ik het zoeken moest, heb jij dat ook? In het begin ben ik heel verdrietig geweest en heb ik gehuild. Op een gegeven moment had ik ook de vraag: hoe ga ik met dit verdriet om? Net zoals jij nu hebt. Wat voor mij heel erg hielp was om erover te praten. Ik heb heel veel met m’n zusje… Lees verder »

Danielle
1 jaar geleden

Hey Estelle! Wat fijn dat je een vraag op het forum van Villa Pinedo stelt! Ik kan mij goed voorstellen dat je veel verdriet hebt na het uit elkaar gaan van je ouders. Zelf was ik ook heel verdrietig toen mijn ouders gingen scheiden. Wat voor mij goed werkte om met het verdriet om te gaan was om tegen een vertrouwelijk iemand te vertellen over mijn verdriet. Zo had ik een lieve buurvrouw en mijn tante met wie ik goed kon praten over mijn verdriet. Heb jij dat ook? Hierdoor kon ik bij iemand anders dan papa en mama uithuilen… Lees verder »

Emiel
1 jaar geleden

Met het verdriet leer je te leven met de tijd, ondanks dat het nu zwaar lijkt ga je steeds meer positieve dingen erin zien en leer je ermee te leven. En het voor beide goed doen moet niet jou zorg zijn. Ik heb altijd gezegd dat ik niet ben gescheiden en dat als zij iets anders willen dan dat het is dan moeten ze het met mij bespreken. Ik weet niet precies de situatie met je ouders en of het goed gaat tussen hun maar als je sterk blijft en zorgt dat je zoizo voor je eigen blijheid zorgt ongeacht… Lees verder »