Naomi (11) in

Hoe omgaan met gescheiden ouders?

Hoe gaan Julie om met gescheiden ouders

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben
1 jaar geleden

Hoi Naomi ,dat heb ik ook .

Gwyneth
1 jaar geleden

Hoi Noami! Wat goed dat je bij Villa Pinedo terecht bent gekomen met je vraag. Ik denk dat heel veel kinderen met gescheiden ouders met deze vraag zitten. Het antwoord is daarom ook echt voor iedereen anders! Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik nog erg jong was. Ondanks dat ik mij daar weinig van kan herinneren, bracht het toch een hoop verdriet met zich mee. Wat mij uiteindelijk hielp was hierover praten met anderen. Niet alleen vrienden of vriendinnen, maar juist met mijn ouders. Zo wisten zij wat er echt in mijn hoofd omging. Wist je dat je een… Lees verder »

Romy
1 jaar geleden

Hey Noami, dat is een hele goede vraag. Hoe vind jij het dat jouw ouders gaan scheiden/zijn gescheiden? Ik ben nu 26, maar toen ik 10 was gingen mijn ouders scheiden. In het begin wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik met die informatie moest. Ik begreep ook niet zo goed wat er allemaal zou gebeuren. Daarom probeerde ik het per dag te bekijken. Dag voor dag en stap voor stap. De ene dag hielp het mij om met iemand te praten, de andere dag schreef ik in mijn dagboek of probeerde ik afleiding te zoeken bij vriendinnetjes. Is… Lees verder »

Amanda
1 jaar geleden

Hoi Naomi, Wat een goede vraag heb jij op dit forum gesteld! Ik denk dat heel veel kinderen en soms ook volwassen mensen nadenken over hoe ze om moeten gaan met hun gescheiden ouders. Heb jij de brief voor alle kinderen met gescheiden ouders wel eens gelezen? Je vindt hem hier: https://www.villapinedo.nl/open-brieven/ Hier staan ook tips in hoe je om kunt gaan met gescheiden ouders. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik een jaar of 2/3 oud was. Ik weet nog veel van de periode daarna, en dat vond ik helemaal niet leuk! Ik was erg verdrietig in die tijd. Mij… Lees verder »