Loes (20) in

Hoe omgaan met de nieuwe relaties van mij moeder?

In 2015 kondigde mijn moeder aan te gaan scheiden van mijn vader, in 2016 is dit officieel geworden. Ik was toentertijd 14 en zat zelf in n lastige periode. Ik heb met leerlingbegeleiding op school kunnen praten en heb zo de scheiding kunnen verwerken. Sinds de scheiding heeft mijn moeder inmiddels al 8 relaties gehad. Haar laatste ex was een lastige man met een narsistische en bipolaire persoonlijkheid. Het was nog niet helemaal afgehandeld met haar ex en ze kondigde haar nieuwe relatie alweer aan. Nu 5 weken nadat ze een “relatie” hebben gekregen wilt ze dat ik en mijn zus (22) hem ontmoeten. Wij wonen allebei nog thuis en we staan er het zelfde in. We vinden het veel te snel dat onze moeder weer een nieuwe relatie heeft en willen hem liever niet ontmoeten.
Hoe kunnen we het beste omgaan met de nieuwe relaties van onze moeder?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Hey Loes, Wat goed dat je het Forum van Villa Pinedo hebt gevonden en je vraag hier stelt. Wat een lastige situatie, dat je moeder zo snel van relaties kan wisselen. Na de scheiding heeft mijn vader ook veel van relaties gewisseld, wat ik best lastig vond. Sommigen van hen ontmoette ik ook en ik dacht dan vaak: hoe lang zal ze blijven? Gelukkig staan je zus en jij er hetzelfde in, hopelijk voelt het goed om elkaar hierin te kunnen opzoeken. Hebben jullie al eens met je moeder besproken wat jullie opvalt, en nog belangrijker, hoe dit voor jullie… Lees verder »

Loes
1 jaar geleden
Reply to  Romy

Dankjewel voor je reactie!!
M’n moeder heeft graag dat we hem ontmoeten ook omdat we allebei nog thuis wonen en dat snap ik heel goed. Ik heb het hier ook veel met mn vriend over en met zijn ouders.
Fijn om te horen dat het vaker zo gaat bij gescheiden ouders en niet alleen bij ons
Ik heb me er ondertussen een beetje overheen kunnen zetten en als mijn moeder gelukkig is dan gun ik haar dat.

Romy
1 jaar geleden
Reply to  Loes

Hey Loes, jij ook bedankt voor je reactie! Dank je wel voor het delen wat meer informatie. 🙂 Ergens begrijp ik je moeder ook wel en het is lief van je dat je je zo flexibel opstelt, tegelijkertijd hoop ik dat je niet te erg aan jezelf voorbij gaat. Fijn dat je het met je vriend en zijn ouders kunt bespreken, hopelijk voel je je gesteund door hen. ❤️ Succes met de situatie en weet inderdaad dat je niet de enige bent die dit zo voelt. Ik ben Buddy bij Villa Pinedo en weet dat veel andere jongeren een soortgelijke… Lees verder »