Skip to content
Jade (11) in

Hoe moet ik het vertellen?

Ik woon nu bij me vader en mijn moeder.
Ik ben om het wiekend bij mijn vader en de rest bij mijn moeder.
Alleen het probleem is dat ik het helemaal niet fijn vind bij mijn vader ik wil eigelijk mischien alleen overdag bij mijn vader zijn.
Mijn moeder weet al dat ik nooit zin heb om naar mijn vade te gaan alleen mijn vraag is weet iemand hoe ik aan mijn vader moet vertellen dat ik alleen overdag bij hem wil zijn?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
EvelienMalouAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Evelien

Lieve Jade, Wat top van je dat je ons forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Ik kan me voorstellen dat je in een vervelende situatie zit. Ik herken mijzelf daar ook in. Toen mijn ouders net waren gescheiden, sliep ik 1 x in de maand een weekend bij mijn moeder. Ik vond dat ook niet zo fijn en ik wilde ook graag alleen nog overdag naar haar toe. Ik heb het er toen eerst met mijn vader over gehad en met hem besloten dat ik het tegen mijn moeder zou vertellen. Dit was best moeilijk voor mij, maar… Lees verder »

Malou

Beste Jade, Knap dat je het wil gaan vertellen. Zouden jij, je moeder en je vader misschien met zijn 3en kunnen praten? Jouw moeder weet dat jij het lastig vindt en wil jou misschien wel helpen om het samen te vertellen aan je vader. Je vader wil natuurlijk jou ook ‘s avonds zien, maar als jij aangeeft dat je graag iets overdag met je vader doet, maar het fijner vindt om bij je moeder te slapen zal hij dat vast begrijpen. Je kan ook afspreken dat jullie het gewoon eens gaan proberen om te kijken of je het echt fijner… Lees verder »

Anne

Hallo Jade, Bedankt voor je vraag. En wat fijn dat je zelf al weet wat je graag zou willen. Ik snap dat je het lastig vindt om dit aan te geven. Ik vond het ook spannend toen ik bij mijn ouders aangaf wat ik graag anders zou willen. Maar ik denk dat het het beste is om eerlijk te zijn over wat je wilt en dit kan alleen door te praten. Ik denk dat je gewoon heel rustig met je vader kunt gaan zitten, en kunt vertellen waarom je graag hem alleen overdag wilt zien. Je kunt aangeven waarmee dat… Lees verder »