Ginger (12) in

Hoe moet ik het vertellen?

Mijn ouders hebben 2 dagen geleden verteld dat ze gingen scheiden, ik heb dit aan 3 personen verteld die ik 100% vertrouw.
Maar nu weet ik niet hoe ik het aan mijn andere vriendinnen moet vertellen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Veer
2 jaren geleden

Hoi Ginger, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om deze vraag te stellen! Wat naar om te horen dat je ouders gaan scheiden! Hoe voel jij je hierover? Ik weet nog dat ik mij heel verdrietig voelde! Gelukkig had ik twee vriendinnetjes met gescheiden ouders die heel goed begrepen waar ik doorheen ging. Ik vond het heel erg fijn om met hun te kletsen. Waarom weet je niet zo goed hoe je het aan je andere vriendinnen moet vertellen? Ben je bijvoorbeeld bang voor hun reactie? Ik zou je graag willen meegeven dat je vooral moet doen wat… Lees verder »

anoniem
1 jaar geleden
Reply to  Veer

<3

Meike
2 jaren geleden

Hi Ginger, Allereerst, wat fijn dat je het forum gevonden hebt! Wat ontzettend vervelend dat je ouders gaan scheiden.. Ik kan mij voorstellen dat dat enorm lastig voor je is. Wat goed dat je het aan drie mensen hebt vertelt die je vertrouwd. Mijn ouders gingen ook scheiden toen ik 12 jaar oud was. Ik weet nog dat ik het toen erg lastig vond om het aan anderen te vertellen. Wel heeft het mij geholpen om het met anderen te bespreken. Het luchtte bij mij op om erover te praten. Weet dat het oké is als je het niet direct… Lees verder »