Féline (10) in

Hoe moet ik dit oplossen?

Hoi iedereen!
Ik zit al een paar jaar met een probleem.
Mijn afgelopen 5 jaren waren heel raar voor mij. Mijn ouders gingen uit elkaar. Mijn vader leerde iemand kennen en mijn moeder ook. De vriend van mijn moeder vond ik heel aardig en heel lief. Maar de vriendin van mijn vader vond ik niks. Ik was toen ze samen wat gingen doen vaak alleen of ik kreeg een oppas. Rond de herfstvakantie 2018 begon het echte drama :(. Ze verhuisde zowat hier in huis binnen 2 maanden. Ze raakte zwanger ze zijn getrouwd. Maar tegen mij doet ze altijd vervelend. Alles moet volgens wat zij zegt. Ik ben al naar een soort therapie geweest alleen dat heeft totaal niet gehoplen eigenlijk alleen ik was ermee gestopt omdat het maar niet helpte en ik wilde niett dat we daar geld aan uit zouden geven terwijl het dan geen nut heeft. Bij mijn moeder heb ik nu een hond. Alleen ik heb het gevoel dat ik de hond gewoon in mijn eentje zit op te voeden. Ik krijg bijna geen slaap en wil vaak gewoon ziek zijn. Ik vind mezelf ook vreselijk dik en ik probeer er iets aan te doen maar het lukt me niet. Ik heb al een paar keer gehad dat ik een hele dag niks wilde eten of drinken en dat gebeurd steeds vaker. Mijn moeder begint zich denk ik ook een beetje zorgen te maken. Ik ben zelf ook een beetje gestressed omdat ik over een half jaar daar de middelbare ga en ik ben heel dik. Ik heb ook de laatste tijd vaak ruzie met mijn moeder. Maar ze is de enige persoon waar ik terecht kan.
Hoe moet ik dit oplossen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
25 dagen geleden

Hi lieve Féline, Wat goed dat je ons hier hebt gevonden op het forum van Villa Pinedo. Ik vind het heel dapper dat je jouw probleem zo duidelijk wil en kan vertellen. Wat ik lees is voor mij heel herkenbaar. Mijn vader had vroeger ook heel lang een vriendin en zij had 3 kinderen. Ken je het sprookje Assepoester? Ik vergelijk mij altijd een beetje met haar. Ik vond mezelf ook te dik en mijn stiefmoeder zei dat ook de hele tijd tegen mij. Wat verdrietig is dat, hè! Ik heb mezelf dat altijd heel erg aangepraat dat ik ook… Lees verder »

Kristel
25 dagen geleden

Lieve Féline, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en je verhaal met ons wil delen. Je verteld heel veel dingen in je verhaal heel veel is herkenbaar voor mij. Mijn moeder kreeg ook als eerst een nieuwe vriend hij was oké maar je hebt altijd het idee dat het nooit meer wordt zoals het was. Herken je dit gevoel? Toen mijn vader een andere vriendin kreeg was het wel anders. Ik en mijn zusje stonden bij mijn vader altijd op een en hij bracht het ook altijd zo dat we ons schuldig voelde dat we er niet waren… Lees verder »

Floor
26 dagen geleden

Lieve Féline, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft onder andere dat je weinig slaap krijgt, jij jezelf dik vindt en soms een dag niets eet. Dat lijkt mij niet fijn. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een (aantal) website(s) geven waar je misschien in de tussentijd iets aan… Lees verder »