loralei (10) in

Hoe moet ik dit aanpakken?

Hey allemaal
mijn ouders zijn pas gescheiden en mijn vader denkt dat alles goed komt maar ik weet heel zeker dat dat niet zo is en ik voel mij slecht omdat ik dat niet kan zeggen .
hoe moet ik dit aanpakken?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Hey Loralei (wat een mooie naam!), Dat is een hele goede vraag, goed dat je die op het Forum hebt geschreven. 🙂 Als ik je vraag zo lees, vind je het belangrijk dat papa misschien niet teleurgesteld wordt. Kan dat kloppen? Als je gescheiden ouders hebt kan het soms zo zijn dat jij iets weet, wat de andere ouder niet weet. Dat kan best lastig zijn, want daardoor voelt het misschien alsof het jouw taak is om hier iets mee te doen. Maar eigenlijk is dat niet zo. Papa is verantwoordelijk voor papa’s geluk en mama is verantwoordelijk voor mama’s… Lees verder »

Loralei
1 jaar geleden
Reply to  Romy

bedankt
dit is lief van jou

Candice
1 jaar geleden

Hoi Loralei, Wat goed dat je deze vraag op het forum stelt! Ik kan mij voorstellen, dat het moeilijk is om jouw vader op dit moment te geloven. Het is niet fijn dat jij je op dit moment slecht voelt. Misschien is het voor jezelf en jouw vader wel fijn om even samen te praten. Je zou natuurlijk ook een brief kunnen schrijven, als je het moeilijk vindt om het te zeggen. Als ik niet zo goed weet hoe ik iets moet zeggen of ik durf het niet te zeggen, dan schrijf ik het liever op. Ik kan dan ook… Lees verder »

Nynke
1 jaar geleden

Hey Loralei! Wat super stom dat je ouders pas zijn gescheiden. Mijn ouders zijn ook gescheiden! Je zegt dat je denkt dat het allemaal niet goed komt, hoe komt het dat je dat denkt? Waar ben je bang voor? Toen mijn ouders gingen scheiden was ik 12. Mijn hele wereld stortte in en ik voelde mij ook heel slecht en verdrietig. Wat mij hielp was juist praten en zeggen waar ik bang voor was, tegen mijn vader, mijn moeder en andere mensen die ik lief vond. Ik gaf dan graag iemand een dikke knuffel en huilde dan even. Ik schreef… Lees verder »