Anoniem (13) in

Hoe krijg ik dat gevoel uit mijn buik?

Hoe krijg ik toch dat gevoel uit mijn buik dat ik moet kiezen tussen 1 van mij 2 ouders ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
2 maanden geleden

sorry ik bedoelde eigenlijk dat ik jou heel veel geluk wens

Noor
2 maanden geleden

hoi je moet weten dat je niet hoeft te kiezen tussen je ouders het blijven je lieve ouders en je hoeft echt niet te kiezen en ik vroeg me af hoe lang zijn je ouders eigenlijk al uit elkaar ?

ik wens ze ZOOOOOOO veel geluk en sterkte nog ik hoop dat je wat aan mijn steun hebt

Roy
Roy
2 maanden geleden

Hè, wat een super naar gevoel moet dat zijn om voor zo’n keuze te staan zeg. Heb je enig idee waar dit gevoel vandaan komt? Is het omdat je ouders het aan jou vragen? Of is het meer iets wat jij in je hoofd aan jezelf verteld? Ik heb zelf ook een tijdje de gedachte gehad dat ik meer voor mijn vader wilde kiezen en daarom ook graag bij hem wilde wonen, maar uiteindelijk merkte ik dat ik mijn moeder ook net zo belangrijk vond. ondanks dat ik het gevoel had dat het beter was om voor mijn vader te… Lees verder »

Michelle
2 maanden geleden

Lieve Anoniem, Wat dapper dat je een berichtje plaatst op het forum! Je vraagt hoe je dat gevoel uit je buik krijgt dat je moet kiezen tussen je ouders. Ik herken dat gevoel heel erg, vervelend is dat hè? Heb je enig idee waarom je dat gevoel hebt? Als dat is omdat papa of mama je het gevoel geeft dat je moet kiezen, zou je misschien een gesprekje met hun aan kunnen gaan of een brief kunnen schrijven. Ik heb destijds ook aangegeven dat ik het gevoel kreeg dat ik moest kiezen en dat ik dat erg lastig vond. Door… Lees verder »

Nicky
2 maanden geleden

Lieve Anoniem, Wat fijn dat je ons gevonden hebt en wat knap dat je deze vraag hier stelt! In je berichtje vraag je hoe je het gevoel uit je buik krijgt dat je moet kiezen tussen 1 van je ouders. Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart en ik kan me heel goed voorstellen hoe je je voelt op zo’n moment, want ik had namelijk ook altijd het idee dat ik moest kiezen tussen 1 van mijn ouders. Ik was altijd de ‘boodschapper’, omdat mijn ouders niet meer met elkaar praatte en ze zeiden altijd slechte dingen… Lees verder »