Laura (20) in

Hoe kan ik hiermee omgaan?

Nadat mijn moeder wist dat mijn vader mij vroeger seksueel heeft misbruikt, zijn ze gaan scheiden. Hoe kan ik hiermee omgaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
Amber
16 dagen geleden

Hi lieve Laura, wat is er een hoop gebeurd in jouw leven! Ik herken je vraag: hoe ga ik dit ooit een plekje geven? Wat mij heeft geholpen, is er over praten met een psycholoog. Dit moet je echt doen als je daar klaar voor bent. Als die stap nog te groot lijkt voor je, lijkt het mij wel fijn om iemand in jouw eigen omgeving in vertrouwen te nemen om je gevoelens te delen. Krop het niet op, maar praat er over! Een dikke virtuele knuffel! Heel veel liefs, Amber

Carmen
Carmen
21 dagen geleden

Hi lieve Laura, Wat fijn dat je de weg naar het forum hebt gevonden en wat knap dat je je verhaal deelt! Ik lees dat je graag wilt weten hoe je om kunt gaan met de situatie en de scheiding van je ouders. Ik kan me voorstellen dat je hier in een lastige situatie zit. En wat vervelend dat je dit hebt moeten meemaken. Hoe is dit voor jou geweest? De situatie van mij en jou kan natuurlijk niet vergeleken worden, maar de scheiding van je ouders is over het algemeen niet makkelijk. Je komt voor veel nieuwe situaties te… Lees verder »