Sophie (15 jaar) in

Hoe kan ik het zeggen?

hoi allemaal ik ben al blij dat ik het gwn naar iemand kan typen die mij begrijpt nou daar komt een kleine samenvatting van alles. mijn ouders zijn bijna 3 jaar uit elkaar dit was door mijn vader. mijn vader heeft meerdere keren met een andere vrouw gezoend. terwijl hij een vrouw had waarmee hij 20 jaar getrouwd mee was en een gezien had ( ik mijn moeder en mijn zus ) en hij heeft ons laten stikken hij is vreemdgegaan met een vrouw van 15 jaar jonger. en dat is nu uit en nu heeft hij met de beste vriendin van die ( ex ) vrouw waar mijn vader mee is vreemd gegaan. en mijn vader heeft altijd alles voor mij geborgen gehouden en nooit wat tegen mij en me zus gezegd en we moesten er zelf achter alles komen. alleen ben heel erg boos op mijn vader na alles wat hij heeft gedaan maar ik durf het hem niet te zeggen “ hoe moet ik het zeggen wat ik vindt en voel want dat vindt ik nogal lastig’ en hij liegt dan alsnog recht in mijn gezicht. ( sorry let niet op spelfouten )

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
18 dagen geleden

Lieve Sophie, Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Bedankt dat je dit hier durft te delen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je hier enorm van baalt! Mijn vader werd verliefd op iemand anders, 4 jaar gelden. Zijn nieuwe liefde was ook nog eens veel jonger dan mijn moeder. Dat kwam voor mij best als een klap binnen. Behalve dat je enorm van baalt dat je ouders uit elkaar zijn, wat zit jou het meest dwars? Wat wil je graag aan je vader kwijt? Wat verwacht je van je vader zodra je dit vertelt hebt? Als je bovenstaande… Lees verder »

Sophie
18 dagen geleden
Reply to  Kirsten

Hoi Kirsten super bedacht voor je reactie echt super erg bedankt voor de tips. Ik heb er zeker wat aan ik heb een gesprek met mijn vader gepland en heb een brief geschreven en mijn vader vindt het juist goed om het er over te hebben hopelijk komt er zo wat duidelijkheid en rust

Dankjewel Kirsten

Kirsten
18 dagen geleden
Reply to  Sophie

Lieve Sophie,

Wauw, wat goed! Wat mooi dat je toch het gesprek met hem aan gaat, wat ontzettend knap van je. Heel veel succes.

Liefs,
Kirsten
PS: lief dat je gereageerd hebt❤️