Marli (13) in

Hoe kan ik het leuk hebben bij mijn vader thuis?

Hee ik ben Marli, ik woon van maandag tot vrijdag bij mijn moeder en vrijdag avond tot zondag avond bij mijn vader. maar mijn vader woont helemaal in *** en dat is ongeveer een uur rijden vanaf mijn moeders huis (waar ik ben opgegroeid), ik verveel me bij m’n vader als ik er ben en zie er erg tegenop als ik bij hem moet logeren want het is zo saai en ik mis mijn vriendinnen/familie erg. wat kan ik doen om het toch leuk te hebben bij mijn vader thuis?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
1 maand geleden

Ik heb van hetzelfde last

Zoé
2 maanden geleden

Hey Marli, Wat goed dat je hulp vraagt om de situatie beter te maken voor jezelf. Het zou natuurlijk heel fijn zijn als je het net zo leuk hebt bij je vader als bij je moeder. Dat kan ik hartstikke goed begrijpen. Ik vond het zelf nooit leuk om naar mijn vader toe te gaan en ik miste mijn moeder heel erg. Jij benoemt dat je het saai vindt bij hem, wat maakt dat jij je daar verveeld? Is het omdat je vriendinnen niet in de buurt zijn of ook andere dingen? Ik denk dat het een goed idee kan… Lees verder »

Fleur
2 maanden geleden

Hee Marli, Wat goed dat je hier je vraag stelt. Ik kan goed begrijpen dat je niet goed weet wat je bij je vader kan doen als je vriendinnen/familie niet in de buurt wonen. Mijn vader woont ook best ver weg van mijn moeder en ik vind het ook vaak lastig, omdat ik dan niet kan afspreken met mijn vriendinnen. Wat ik wel eens deed was bellen met mijn vriendinnen. We gingen dan met z’n allen in een facetime of zoom meeting en dan gingen we de hele avond kletsen. Op die manier had ik ze toch gesproken en voelde… Lees verder »