Skip to content
J (14 jaar) in

Hij wil ooit trouwen met zijn vriendin

Mijn ouders zijn geschieden, mijn vader wil graag met zijn vriendin ooit trouwen, maar ik wil dat niet… Aangezien het eerste huwelijk (mijn vader met mijn moeder) niet was gelukt, wat is de kans dat het nu wel gaat lukken. de vriendin van mij vader is erg aardig en ze heeft twee kinderen, zij allebei haten mijn vader en alleen ik kan tegen hun opkomen, mijn vader laat het gewoon, maar hun moeder is niet erg streng op dat gebied. het doet me zeer om te zien hoe ze met mijn vader omgaan, en ik wil met hun erover praten en alles recht zetten. maar ik weet niet hoe.

aan de andere kant van dingen was mijn moeder aan het ‘daten’ met de vader van mijn twee hartsvriendinnen, en het was erg fout gegaan. ik en mijn hartsvriendinnen zitten in de midden van het hele gedoe en we worden (dat voelen wij tenminste) uitgeklaard gehaald, ik weet niet meer wat ik moet doen.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CristelVivian Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Cristel

Lieve J, Wat goed dat jij jouw problemen die te maken hebben met jouw gescheiden ouders hier deelt! Ik kan me goed voorstellen dat het heel vervelend is dat de kinderen van de vriendin van je vader niet aardig zijn tegen jouw vader. Vind je dat eng om te zeggen tegen je vader en stiefmoeder? Ik vond dat vroeger namelijk dood eng om over dit soort dingen te praten. Ik herken mijzelf wel een beetje in jouw verhaal want ik vond het ook niet altijd leuk bij mijn vader en stiefmoeder thuis. Mij deed het zeer dat mijn stiefmoeder tegen… Lees verder »

Vivian

Lieve J, Dank je wel voor jouw bericht op ons forum. Wat knap dat je zo over jouw situatie en gevoelens kunt vertellen zeg! Wat fijn dat de nieuwe vriendin van jouw vader wel een aardige vrouw is, maar wat vervelend dat zij al over trouwen nadenken terwijl dat jou helemaal niets lijkt. Mijn ouders kregen beide kort naar elkaar een nieuwe partner. Bij mijn moeder ging dat best goed, het was even wennnen maar we maakten afspraken en hielden ons hieraan. Bij mijn vader was het een andere situatie, hij had namelijk opeens een vriendin, zij kwam opeens bij… Lees verder »