Hij weet t niet

Mijn ouders zijn sinds ik 4 ben gescheiden. 10 jaar later is mijn moeder hertrouwt maar mijn vader weet het niet. Ik lieg ook als we op vakantie gaan, omdat ik niet wil zeggen dat we naar mijn stiefvader gaan. Mijn vraag is, moet ik mijn vader vertellen dat mijn moeder is hertrouwt of zijn het zijn zaken niet? Want mijn moeder haat hem en ik zie mijn vader maar 1/2 keer per maand.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Milakaylee Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
Advies van jongeren
kaylee

lieve anoniem, wat een lastige situatie. ik begrijp uit je verhaal dat je ouders dus ook geen contact meer hebben. ik zou als ik in jou schoenen stond doen wat goed voelt. het lijkt mij geen fijn gevoel om te moeten liegen tegen je vader. ze zijn nu al 10 jaar gescheiden dus mij lijkt het geen probleem te zijn dat je mama opnieuw getrouwd is, ik zou als ik jou was luisteren naar je gevoel. als jij het fijn vindt om het aan je vader te vertellen dan kun je dat gewoon doen. en als je het liever niet… Lees verder »

Leeftijd
17
Mila
Advies van jongeren
Mila

Lieve Anoniem, Bedankt voor je berichtje op het forum, wat goed dat je je vraag hier stelt! Als ik je berichtje lees doet me dat denken aan een situatie waarin ik zelf gezeten heb. Mijn ouders zijn ook gescheiden sinds ik 4 jaar oud ben en ik was geloof ik 5 jaar oud toen mijn moeder een nieuwe vriend (inmiddels man) kreeg. Aangezien ik niet altijd even veel en goed contact had met mijn vader, is mijn stiefvader door de jaren heen soms meer een vader voor mij geweest dan mijn biologische vader. Op een gegeven moment ben ik mijn… Lees verder »

Leeftijd
21