Anoniem (13 jaar) in

Hij liegt

Mijn ouders gaan scheiden (zijn ze pas officeel op 1 april) ze leven wel al apart. En ik moet 1derde van de tijd bij mijn vader zijn alleen dat wil ik niet want hij liegt over alles en hij wil niks betalen en zegt van wel alleen dat het niet mag van de rechter (onzin want het mag wel). En ik wil gewoon niet bij mijn vader wonen zolang hij liegt en niks voor mij wil betalen want dan ben ik ook gewoon niet bij hem!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
9 jaren geleden

Hoi Kars,
Blij dat ik kan helpen :).
Je ouders zouden contact-informatie van de rechter moeten hebben.
Verder krijg jij, als er een procedure aan de gang is, automatisch een bericht van de rechter, waar ook zulke informatie in vermeld zou moeten zijn.
Veel succes!

Kars
Kars
9 jaren geleden

Hallo Dara,

Wat zeg je wijze dingen. Dankjewel voor het delen.
Kan jij (of iemand anders die dit leest) mij zeggen hoe ik aan het adres kom van de kinderrechter.

Ik wil n.l. zelf graag een brief schrijven naar hem.

Bedankt!

Groetjes, Kars

Yannick
Yannick
9 jaren geleden

Hey, Dat is heel vervelend. Ik vond jaren geleden ook dat mijn vader niet eerlijk was, en ik wilde hem ook een tijd niet zien. Ik heb er toen voor gekozen om niet naar hem toe te gaan toen hij een nieuw huis had. In totaal heb ik m’n vader ongeveer drie tot vier maanden niet gezien. Het was heel moeilijk, vooral voor hem. Hij heeft er om gehuild, want natuurlijk wilde hij zijn (oudste) zoon dolgraag weer eens zien. Maar ik koos er toen bewust voor, en nam tijd voor mezelf. Het voelde gewoon niet fijn om daar naartoe… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Dat is inderdaad raar van je vader, en ook erg vervelend. Bovendien legt de rechter juist vast hoeveel elke ouder moet betalen, en dat is meestal in gelijke en eerlijke mate. Ik kan niet geloven dat de rechter zoiets tegen hem gezegd zou hebben, de rechter zou hem juist wel verteld hebben om bepaalde dingen wel te betalen. Ik kan begrijpen dat je liever niet bij je vader zou zijn. Maar bedenk wel echt even goed voor jezelf wat voor jou het fijnst zou zijn. Het is een grote beslissing om niet meer bij je vader te wonen, dus weet… Lees verder »