Maxence (9) in

Hij heeft mij eruit gezet

Mijn ouders waren eerst soort van al uit elkaar. We hadden 2 huizen en als we bij mijn moeders huis waren ging mijn vader mee en andersom ook. Maar laatst had ik een ruzie met mijn vader. Ik wou die dag logeren maar dat mocht niet, dat vond ik niet zo erg. Maar toen belde een vriendin van mij mij en wou ik opnemen, en toen begon hij helemaal te schreeuwen. En hij had die middag ook al even geslapen en sinds dat hij wakker was geworden was hij al chagrijnig. Dus ik was wel klaar met mijn vader. Mijn moeder was toen werken maar toen dat ze thuis was wou ik eig weglopen. en me moeder merkte dat ik boos was dus ze zei van ”ga anders eff een rondje lopen” zodat ik me hoofd rustig kon maken. Maar ik had al een tas met kleding buiten gezet omdat ik wou weg lopen (wou ik al langer), dus ik dacht zo van dan ga ik buiten wachten tot een goed moment om mijn fiets te pakken en dan ga ik weg. Maar toen ging mam de hond uitlaten en toen kwam ik haar tegen en toen vertelde ik alles tegen haar. En toen zei ze dat ze met pap ging praten dus ik ging weer mee terug naar huis. Dus toen hadden ze gepraat en kwam pap naar binnen. En toen heeft hij me eig gw buiten gezet. hij zei ”Als je zo graag weg wilt ga dan maar. Pak je spullen maar” Dus toen wou ik gaan maar mam ging mee en toen gingen we met zn alle (me zusje en de 2 honden) naar mams huis. En toen zei papa ”Ja ga allemaal maar. Neem iedereen maar mee” . Dus toen zijn we naar mams huis gegaan een week en sinds dien zijn ze uit elkaar

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
15 dagen geleden

Hoi Maxence, Wat goed dat je jouw verhaal hier deelt. Als ik je verhaal lees, wil ik je eigenlijk vooral een dikke knuffel geven, want het lijkt me best lastig als ik mezelf in jou verplaats. Als mijn vader zoiets zou zeggen, geeft mij dat een verdrietig gevoel. Hoe voelt het voor jou dat je vader dit zegt? Mijn vader heeft niet eerder dit soort dingen tegen mij gezegd, maar ik begrijp dat het heel lastig kan zijn. Je schrijft dat je al langer weg wilde lopen. Was er al langer iets aan de hand waardoor je weg wilde? Ik… Lees verder »

Elena
16 dagen geleden

Hi Maxence,  Knap dat jij hier je verhaal schrijft. Wat vervelend voor jou dat je vader je buiten heeft gezet. Dat herken ik wel! Ik had veel ruzie met mijn moeder. Mijn moeder kon erg boos worden en schreeuwen. In een ruzie heeft ze gezegd dat ik bij mijn vader moest gaan wonen. Toen moest ik al mijn spullen pakken. Ik was toen erg verdrietig en boos op mijn moeder. Hoe voel jij je?  Voor mij hielp het om met mijn andere ouder te praten over wat er was gebeurd. Zo voelde ik mij minder alleen en kon ik worden… Lees verder »