Sanne (15) in

Hij blijft schreeuwen

Heyy!
ik heb een vader die mij anders behandeld dan mijn broertje en zusje. (Ik ben om de week bij mijn vader en moeder, van maandag op maandag.)
een avond had ik een beetje gezeur met me vader en dat was niet bepaald heel goed, hij stuurde me zusje weg en ging mij daarna hellemaal slaan en schoppen en alles in die trant, toen ben ik op de vlucht naar me moeder gegaan maar die was ook niet thuis want die moet gewoon werken en heeft ook der vriend waar zij heen gaat. toen ben ik naar een vriendin van me moeder en mij gegaan. toen later die avond ben ik naar me moeder gegaan en daar de rest van de week geweest. toen was het weer de maandag om naar me vader te gaan en toen ging hij gewoon door met slaan en schoppen. toen heb ik 112 gebeld en die kwamen langs en me vader ontkende alles, ik kreeg overal de schuld van en niemand geloofde me, ik heb toen een weekje weer bij me vriendin geslapen en toen weer weekje bij me moeder en moest ik van de week weer naar me vader en hij schreeuwd al de helle week tegen mij, al ga ik links om of rechts om het is niet goed. nu ga ik sinds pas iedere week praten met een mevrouw om even me ei kwijt te leggen, dat gaat echt super en is echt heel fijn. maar naar alles blijft hij schreeuwen.. moet ik nu weer politie bellen of juist het laten gaan en tegen die mevrouw zeggen? ik weet het niet meer.. kan iemand me tips geven?
xx sanne<3

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sep
Sep
6 dagen geleden

Hoi Sanne,
ik vind dit wel een heftig verhaal dat je vertelt. Persoonlijk heb ik geen problemen met een ouder die fysiek geweld gebruikt maar mijn aanrader zou zijn dat je bij je moeder gaat wonen en dat je je vader even tijd moet geven.

Irene
10 dagen geleden

Jeetje wat heftig om te horen zeg! Het beste idee is het om tegen die mevrouw te zeggen of iemand anders die je vertrouwt.

Lisa
12 dagen geleden

Lieve Sanne, Wat goed dat je je verhaal hier deelt. En wat een lastige situatie. Dat schreeuwen herken ik heel erg en ik heb hier ook met iemand over gepraat. Wat fijn dat jij dat ook al doet. Ik vroeg mij af of je al eens hierover met je vader gepraat hebt, als hij rustig is en niet boos doet. Dit heeft mij erg geholpen in mijn situatie. En zeker belangrijk om erover te blijven praten. Misschien heeft de mevrouw waarmee je praat tips of ook een idee wat je het beste kunt doen? Maar nogmaals wat knap en goed… Lees verder »

Julian
12 dagen geleden

Hoi Sanne,
Heftig zeg, herken veel van toen ik bij m’n pa woonde. Hij was ook vaak fysiek agressief zonder reden, terwijl hij dat bij mijn broer niet deed. Ik heb ervoor gekozen om niet meer bij m’n vader te wonen en heb nu ook geen contact meer met hem.
Kan je ook niet full time bij je moeder wonen?? Of is dat geen optie?

Mees
13 dagen geleden

Als dat bij mij zou gebeuren zou ik het opnemen dan heb je bewijs

Randi
14 dagen geleden

Lieve Sanne,   Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je vader tegen je schreeuwt en dat hij je wel eens schopt en slaat. Ik kan mij voorstellen dat dat een hele lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.    Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een (aantal) website(s) geven… Lees verder »