Cheyenne (11 jaar) in

Het is niet zo

Mijn zusje heeft bij jeugdzorg gezegd dat De vriend van mn moeder Daan haar heeft misbruikt maar dat is niet zo allemaal ingeprent door mijn vader in haar hoofd en ze denkt dan altijd anders (vroeger bij tikkertje dacht ze dat ze haar wilden Slaan.) Maar verder jeugdzorg zegt dat we daan niet meer mogen zien en Daar ben ik kapot van En ben heel boos Op Dakota (m’n zusje.) EN ze scheld me uit voor Hou je bek terwijl we een goeie band hadden vroeger. ik ben echt zo boos dat ik gewoon overstuur werd ik wou niet meer bij haar zijn ze moest weg van mij ik praat ook niet meer tegen haar op dit moment en ik heb mn broer gebeld degene zonder pddnos want die met snapt het denk ik ook niet en dat luchtte wel op om een van de famillieleden te bellen MAAR NIET JE OUDERS die helpen echt niet die doen dan van JA DAT IS OOK ZO nou in dit geval dan dus, en als Daan hier komt Worden we uit huis geplaatst zegt mama Dus het is niet handig en ook een dag voor
VALENTIJNSDAG dan hoor je elkaar wat te geven bij elkaar te zijn Dus dat was mn verhaal ik ben nu veel opgeluchter THX VILLA PINEDO

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pauline
Pauline
9 jaren geleden

Wow wat een verhaal!
Ik hoop dt je goeie vrienden hebt die je kunt vertrouwen.
En waarbij je dit verhaal kwijt kunt!!

Xx
Pauline

Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Lieve Cheyenne,

Soms kan het zo fijn zijn om een je gevoelens van je af te schrijven. Gelukkig heb je Villa Pinedo gevonden!:) Je kan hier altijd je verhaal doen. Je kan ook in een dagboek je gevoelens van je afschrijven.
Fijn dat je een broer hebt die kan bellen. Zijn er nog meer mensen om je heen die je vertrouwd en waar je mee kan praten?

Liefs,

Lotte

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi Cheyenne, Jeetje, wat een verhaal. Ik ben in ieder geval wel blij om te lezen dat je een broer hebt die je kan bellen en waar je blijkbaar goed mee kan praten. Ik begrijp dat je zusje jonger is dan dat jij bent, PDD-NOS heeft en dat je vader nogal inpraat op haar… Dat is een hele lastige situatie Cheyenne, want misschien weet je zusje niet beter en wil de dit diep in haar hart ook niet. Of begrijpt ze het niet helemaal, waardoor ze maar doet wat jouw vader zegt. Maar ik vind het heel erg voor jou… Lees verder »