Jasmijn (13) in

het lijkt alsof ze me allemaal haten

Hee iedereen! mijn ouders zijn al 9 jaar gescheiden en ik heb er eig sinds een paar maanden het er heel moeilijk mee. ik besloot 2 weken geleden om niet meer naar me vader toe te gaan maar dat heeft een hoop gezeik opgeleverd ik voel me zo schuldig dat ik me moeder dit allemaal aan doe, van haar moest ik ook op deze app. ik ben niet meer welkom op het familie feest van de kant van me vader volgende week en het lijkt alsof ze me allemaal haten na me beslissing. ik wil niet dat ik me opa en oma door dit nooit meer ga zien. iemand tips?❤️

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Reza
1 jaar geleden

Nou jasmijn ik zou heel sorry zeggen en verder veel succes er mee❤️❤️Mvrgr Reza

Nisa
1 jaar geleden

Hey Jasmijn, wat jammer dat je hier doorheen moet gaan. Als je bij je moeder wilt blijven, doe dat vooral. Ze neemt het je echt niet kwalijk. Als jij houdt van je opa en oma, zul je ze wel vaker zien. Je bent nog jong, en oudere mensen vergeten snel. Misschien moet je gewoon een gesprek houden online? Oke, je bent niet welkom. Als jij niet bij je vader wilt zijn en zijn familie hem steunt, moet je nadenken of zij het wel verdienen dat jij komt. Het komt allemaal goed!

Sofia
1 jaar geleden

Lieve Jasmijn, Wat goed en fijn dat je ons Forum hebt gevonden om jouw verhaal te delen. Je schrijft dat je sinds twee weken niet meer naar je vader gaat en dit nu tot allerlei gezeik heeft geleid. Toen ik een aantal jaren ouder was dan jij nu, verbrak ik ook het contact met mijn vader. Ik weet nog heel goed hoe het ging en ik herken heel erg wat je schrijft. Vanuit mijn omgeving kreeg ik weinig begrip voor mijn keuze, maar het was voor mij op dat moment een keuze die ik echt moest maken voor mezelf. Ik… Lees verder »